انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

پیش‌نیاز شرکت در دوره پردازش سیگنال با FPGA

4 ارسال‌
2 کاربران
0 Reactions
1,358 نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

شما در توضیحات دوره پردازش سیگنال با FPGA گفته بودید:

"موضوع مهم در ارتباط با این سیستم ۷-مرحله‌ای این است که برای یادگیری و استفاده از آن نیاز به دانستن هیچ فرمول یا دانشی در مورد پردازش سیگنال ندارید و بعد از یادگیری می‌توانید به سرعت، انواع الگوریتم‌های پیچیده پردازش سیگنال را پیاده‌سازی کنید."

اکثر دوستانم این سوال براشون پیش اومده بود که چطور ممکنه بدون پیش نیاز درس DSP و سیگنال و بدون فرمول در ۴ جلسه، این دوره براشون مفید واقع بشه...؟

ارسال‌شده : 11 اردیبهشت، 1396 12:10 ق.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 108
Estimable Member Admin

در این دوره، من طراحی الگوریتم‌های پردازش سیگنال رو آموزش نمی‌دهم. درس DSP و سیگنال و سیستم، درس‌هایی هستند که شما در اونها یاد می‌گیرید سیستم‌های پردازش سیگنال رو چطور تحلیل و طراحی کنید.

آنچه در دوره پردازش سیگنال با FPGA آموزش داده می‌شود، نحوه پیاده‌سازی این الگوریتم‌ها است و برای اینکه بتوانید این الگوریتم‌ها را با FPGA پیاده‌سازی کنید، نیازی به تسلط به اونها یا توانایی طراحی اونها ندارید. بلکه نیاز به آشنایی با روش‌ها و تکنیک‌هایی دارید که به شما کمک کند این الگوریتم‌ها را پیاده‌سازی کنید.

خوشبحتانه اولین دوره که برگزار شد، من اعتقادم به روش‌هایی که ارائه کردم خیلی بیشتر هم شد. در این دوره، سه تا از شرکت کنندگان، دانشجو در مقطع دکتری بودند، و شرکت کنندگانی هم در مقطع لیسانس و فوق لیسانس با گرایش‌های مختلف داشتیم. تمام دوستان به شدت از دوره و مهارت‌هایی که در آن یاد گرفته بودند راضی بودند:

تخصص اصلی خود من هم پیاده‌سازی سیستم‌های پردازش سیگنال دیجیتال است و نه طراحی الگوریتم‌های پردازشی، گرچه با این مباحث آشنایی دارم. اما به کمک همین روش‌ها، تا به حال توانسته‌ام انواع سیستم‌های پیچیده پردازش سیگنال را پیاده‌سازی کنم و البته مطمئن هستم شما هم می‌توانید.

دوره جامع پردازش سیگنال با FPGA

ارسال‌شده : 11 اردیبهشت، 1396 12:12 ق.ظ
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

من مطالب داخل سایتتون رو دنبال میکنم. میخواستم بدونم نیازه دوره مقدماتی رو بیام یا بهتره دوره پردازش سیگنال با FPGA رو بیام؟

ارسال‌شده : 11 اردیبهشت، 1396 12:14 ق.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 108
Estimable Member Admin

در حال حاضر، دو دوره حضوری در آموزشگاه فراد اندیش برگزار می‌شود. در مورد این دوره‌ها لطفا به نکات زیر توجه کنید:

دوره جامع طراحی دیجیتال با FPGA یک دوره مقدماتی نیست؛ بلکه یک دوره آموزشی کامل است که از پایه، تمام موارد لازم برای پیاده‌سازی انواع مدارات دیجیتال را در آن می‌آموزید. پیش‌نیاز این دوره، فقط آشنایی عمومی با مدارات منطقی است.

دوره جامع پردازش سیگنال با FPGA یک دوره تکمیلی برای یادگیری مهارت پیاده‌سازی الگوریتم‌های پردازش سیگنال با FPGA است. پیش‌نیاز این دوره، آشنایی نسبی با زبان VHDL و FPGA است.

اگر شما آشنایی نسبی با زبان VHDL و خود FPGA دارید، شرکت در دوره جامع پردازش سیگنال با FPGA می‌تواند یک قدم بسیار بزرگ برای تحول در تحصیل و شغل شما باشد.

اگر با FPGA آشنا نیستید، در دوره جامع طراحی دیجیتال با FPGA می‌توانید به طور کامل با روش‌های حرفه‌ای کدنویسی به زبان VHDL و همچنین نحوه اصولی استفاده از منابع دیجیتالی FPGA آشنا شوید.

مهارت‌هایی که در هر دو دوره می‌آموزید، برگرفته از تجربه حرفه‌ای من در طراحی و ساخت سیستم‌های پیشرفته پردازش سیگنال با FPGA است.

ارسال‌شده : 11 اردیبهشت، 1396 12:16 ق.ظ
به اشتراک بگذارید:
>