انجمن گفتگوی فراد اندیش

اعلان‌ها
پاک کردن همه

یک برد برای گذراندن تمام دوره ها (VHDL - DSP - Interface - Zynq - Embedded Linux)

1 نوشته‌ها
1 کاربران
0 واکنش‌ها
4 بازدیدها
(@josephx86)
Active Member Customer
شروع‌کننده موضوع

[#2000348]

سال ها پیش زمانی که خودم FPGA یاد می‌گرفتم، مجبور شدم برای دوره‌های مختلف چندین برد تهیه کنم.آموزش‌های باکیفیت مانند دوره های VHDL  و DSP موسسه فراد اندیش با ISE بودند که برد فراد1 را تهیه کردم. سپس برای دوره Interface فراد اندیش برد Arty S7 و برای دوره های دیگر مانند Zynq، Microblaze و Embedded Linux که همگی در Vivado  و Vitis/SDK هستند بردهای مختلف Zynq تهیه کردم که این خود هزینه ی زیادی داشت.
این برای یک دانشجو یا فارغ التحصیل که تازه در ابتدای مسیر است و درآمد چندانی ندارد، یا تردیدهایی دارد، با توجه به تفاوت نرخ ارز و سختی در تهیه، هزینه نسبتاً زیاد و مشکلاتی به همراه دارد.

به همین دلیل تصمیم گرفتم بردی را انتخاب کنم که هم دوام و کیفیت خوبی در کنار قیمت مناسب داشته باشد، هم بتواند سال‌ها در مسیر یادگیری همراه شما باشد.

با همین یک برد می‌توانید:

• دوره های طراحی دیجیتال با VHDL و DSP با ISE

• دوره اینترفیس FPGA با Vivado

• مباحث مقدماتی و پیشرفته Zynq در SDK/Vitis

• Embedded Linux روی تراشه‌های Xilinx

علاوه بر خود برد، برای اینکه بتوانید به‌ راحتی از آن در دوره‌های آموزشی مختلف استفاده کنید، موارد زیر نیز آماده شده است:

• راهنمای فارسی استفاده از برد

• شماتیک کامل برد

• فایل‌های XDC و UCF آماده

• پروژه‌های نمونه

• آموزش ساخت اولین پروژه در ISE مخصوص این برد

هدف من این بوده که اگر یک نفر در ابتدای مسیر یادگیری FPGA قرار دارد، بتواند با تهیه تنها یک برد، سال‌ها بدون نیاز به خرید سخت‌افزار جدید، آموزش ببیند و پروژه‌های مختلف را پیاده‌سازی کند. این برد را از دو سال پیش هم در چندین پروژه و هم برای همکاران و دوستانی که در حال یادگیری با دوره های مختلف بودند تهیه کرده ام و به خوبی جواب خودش را پس داده است. برای اطلاع بیشتر از مشخصات سخت افزاری برد و نحوه تهیه می توانید تلفنی یا در تلگرام و بله با من در تماس باشید.
تلفن : 09100017709

با آرزوی پیروزی و سربلندی
یوسف مهدیان

ارسال‌شده : 11 مرداد، 1405 4:58 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>