سلام،
من نرم افزار ISE رو نصب کردم و طبق روش گفته شده اون رو کرک هم کردم. اما وقتی نرم افزار رو باز می کنم و مثلا میخوام یه پروژه جدید درست کنم برنامه بسته میشه. من نرم افزار رو روی ویندوز ۱۰ نصب کردم.
سلام،
برای رفع این مشکل ابتدا نرمافزار را نصب و به نحو صحیح کرک کنید. برای آشنایی با این مراحل میتوانید برنامه ویدئویی زیر را ببنید:
بعد از نصب و با فرض اینکه نرمافزار را در درایو C نصب کردهاید، مراحل زیر را به دقت انجام دهید تا مشکل برطرف شود:
۱- ابتدا وارد فولدر C:Xilinx14.7ISE_DSISElibnt64 شوبد و نام فایل libPortability.dll را به libPortability.dll.orig تغییر دهید.
۲- در فولدر مرحله ۱، یک کپی از فایل libPortabilityNOSH.dll ایجاد کنید و نام آن را libPortability.dll بگذارید.
۳- حال وارد فولدر C:Xilinx14.7ISE_DScommonlibnt64 شوید و فایل libPortabilityNOSH.dll را در این فولدر هم کپی کنید.
۴- در فولدر مرحله ۳، نام فایل libPortability.dll را به libPortability.dll.orig تغییر دهید.
۵- در آخر، نام فایل libPortabilityNOSH.dll در فولدر مرحله ۳ را به libPortability.dll تغییر دهید.
موفق باشید
سلام جناب مهندس
بنده کارهایی که فرمودید رو انجام دادم و مشکل خود ISE حل شده و هم ise و هم isim به درستی کار میکنند ولی نرم افزار planahead برایم باز نمیشود.من از ویندوز 10 استفاده میکنم.
ممنون
سلام جناب مهندس
دیروز که پرسیدم ازتون کمی بعدش تو یکی از فروم های خارجی راه حلش رو پیدا کردم که آدرس فروم رو قرار میدم:
تو اولین پست این صفحه هم راه حل مشکل ise رو گفته و هم راه حل مشکل planAhead
سلام،
ممنون از اطلاعاتی که در این بخش قرار دادید.
موفق باشید.
سلام
من نسخه 14.7 را روی ویندوز 10 نصب کردم اما نه بصورت اتوماتیک پنجره لایسنس ظاهر شد و نه برنامه اجرا میشود که به صورت دستی فعال شود.
سلام،
ابتدا مراحلی که در پست دوم همین صفحه گفته شده است را به طور دقیق انجام دهید. سپس برنامه را باز کنید و گزینه Manage License را از منوی Help انتخاب کنید و نرمافزار را کرک کنید.
موفق باشید.
با سلام و تشکر فروان بابت محتواهای مفید که در اختیار میگذاردید
بنده نرمافزار را از لینکی که معرفی فرموده بودید، دانلود و نصب کردم. البته ورژن 14.7 روی سایت قرار گرفته و ورژن 14.6 وجود ندارد. بعد از اتمام نصب پنجره مربوط به لایسنس باز نشد و از مسیری که فرمودید، پنجره لایسنس را باز کردم. بار اول که فایل را فراخوانی کردم، و از ستون چهارم جدول پایین چک کردم، جدول کاملاً خالی بود و وقتی خواستم مجدد فایل را فراخوانی کنم، اخطار داد که میخواهی overwrite کنی که من ok کردم ولی پنجرهای ظاهر شد که اخطار داده بود:
cannot remove file C:.Xilinx/xilinx_ise.lic
نکته این که بنده نرمافزار را در درایو E نصب کردم و سورس هم در درایو E قرار دارد و فایل لایسنس را از همانجا فراخوانی کردم. ولی گویا از فایل لایسنس موجود در فولدر Xilinx. استفاده کرده است.
نکته دیگر اینکه در مقابل عبارت XILINXD_LICENCE_FILE آدرس فایل مربوط به لایسنس نرمافزار دیگری وجود داشت که من عجله کردم و Set را زدم که نمیدانم ربطی به مشکل ایجاد شده دارد یا نه. باتشکر فراوان، ممنون میشوم اگر بنده را راهنمایی فرمایید
سلام
من نسخه 14.7 را روی ویندوز 10 نصب کردم اما نه بصورت اتوماتیک پنجره لایسنس ظاهر شد و نه برنامه اجرا میشود که به صورت دستی فعال شود. مراحلی که در قسمت دوم این پست فرموددید را انجام دادم ولی بازهم درست نشد و برنامه باز نمیشه تا بتونم قسمت کرک را انجام بدهم.
@sh سلام، شما ابتدا باید مشکل باز نشدن برنامه را مطابق با دستورالعمل ابتدای این صفحه برطرف کنید و سپس برنامه را کرک کنید. سعی کنید با دقت مراحل را انجام دهید و مطمئن باشید مشکل حل میشود چون این روش بارها استفاده و تست شده است.
موفق باشید.
@m_farahani سلام،
متاسفانه من متوجه مشکل شما نشدم. هیچ تنظیم خاصی به جز معرفی فایل کرک در این مرحله نیاز نیست.
موفق باشید.
من ise رو نصب کردم و کرکش رو انجام دادم و ise بدون مشکل باز میشه.اما system generator کرش می کنه و باز نمیمونه .میشه راهنمایی کنید که مشکلش چجوری حل میشه؟
اصولا system generator را باز نمیکنیم و من نمیدانم شما دقیقا چه نرمافزاری را باز کردهاید. برای اطلاع در مورد نحوه استفاده از system generator برنامه ویدئویی زیر را ببینید:
موفق باشید
سلام جناب مهندس وقتتون بخیر
بنده طبق مراحل نصب پیش رفتم اما وقتی میخام کرک کنم به قسمت copy license که میرسم هربار که کپی رو میزنم از نرم افزار میپره بیرون و اجازه کرک نمیده، فایروال و انتی ویروس و نت هم بسته هست .مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام مهندس من موقع کامپایل کردن برنامم وقتی به گزینه fit میرسه نرم افزارم استاپ میکنه ممنون میشم مشکلش رو بگید از ویندوز10 استفاده میکنم