انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

مشکل بسته شدن نرم‌افزار ISE در ویندوز ۱۰

29 ارسال‌
20 کاربران
5 Reactions
15.5 K نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

سلام،

من نرم افزار ISE رو نصب کردم و طبق روش گفته شده اون رو کرک هم کردم. اما وقتی نرم افزار رو باز می کنم و مثلا میخوام یه پروژه جدید درست کنم برنامه بسته میشه. من نرم افزار رو روی ویندوز ۱۰ نصب کردم.

ارسال‌شده : 21 خرداد، 1396 1:38 ق.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 108
Estimable Member Admin

سلام،

برای رفع این مشکل ابتدا نرم‌افزار را نصب و به نحو صحیح کرک کنید. برای آشنایی با این مراحل می‌توانید برنامه ویدئویی زیر را ببنید:

نحوه نصب و کرک نرم‌افزار ISE

بعد از نصب و با فرض اینکه نرم‌افزار را در درایو C نصب کرده‌اید، مراحل زیر را به دقت انجام دهید تا مشکل برطرف شود:

۱- ابتدا وارد فولدر C:Xilinx14.7ISE_DSISElibnt64 شوبد و نام فایل libPortability.dll را به libPortability.dll.orig تغییر دهید.

۲- در فولدر مرحله ۱، یک کپی از فایل libPortabilityNOSH.dll ایجاد کنید و نام آن را libPortability.dll بگذارید.

۳- حال وارد فولدر C:Xilinx14.7ISE_DScommonlibnt64 شوید و فایل libPortabilityNOSH.dll را در این فولدر هم کپی کنید.

۴- در فولدر مرحله ۳، نام فایل libPortability.dll را به libPortability.dll.orig تغییر دهید.

۵- در آخر، نام فایل libPortabilityNOSH.dll در فولدر مرحله ۳ را به libPortability.dll تغییر دهید.

موفق باشید

ارسال‌شده : 21 خرداد، 1396 1:54 ق.ظ
(@smsjzia)
ارسال‌: 2
New Member

سلام جناب مهندس
بنده کارهایی که فرمودید رو انجام دادم و مشکل خود ISE حل شده و هم ise و هم isim به درستی کار میکنند ولی نرم افزار planahead برایم باز نمیشود.من از ویندوز 10 استفاده میکنم.
ممنون

ارسال‌شده : 29 اسفند، 1397 1:58 ق.ظ
(@smsjzia)
ارسال‌: 2
New Member

سلام جناب مهندس
دیروز که پرسیدم ازتون کمی بعدش تو یکی از فروم های خارجی راه حلش رو پیدا کردم که آدرس فروم رو قرار میدم:

https://www.eevblog.com/forum/microcontrollers/guide-getting-xilinx-ise-to-work-with-windows-8-64-bit/

تو اولین پست این صفحه هم راه حل مشکل ise رو گفته و هم راه حل مشکل planAhead

ارسال‌شده : 29 اسفند، 1397 2:25 ب.ظ
SHekooh واکنش نشان داد
(@ahmadsaghafi)
Estimable Member Admin

سلام،

ممنون از اطلاعاتی که در این بخش قرار دادید.

موفق باشید.

ارسال‌شده : 7 فروردین، 1398 10:12 ب.ظ
(@masoud_hesamifar)
ارسال‌: 1
New Member

سلام
من نسخه 14.7 را روی ویندوز 10 نصب کردم اما نه بصورت اتوماتیک پنجره لایسنس ظاهر شد و نه برنامه اجرا میشود که به صورت دستی فعال شود.

ارسال‌شده : 25 مرداد، 1398 2:46 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
Estimable Member Admin

سلام،

ابتدا مراحلی که در پست دوم همین صفحه گفته شده است را به طور دقیق انجام دهید. سپس برنامه را باز کنید و گزینه Manage License را از منوی Help انتخاب کنید و نرم‌افزار را کرک کنید.

موفق باشید.

ارسال‌شده : 29 مرداد، 1398 3:33 ق.ظ
(@m_farahani)
New Member

با سلام و تشکر فروان بابت محتواهای مفید که در اختیار می‌گذاردید
بنده نرم‌افزار را از لینکی که معرفی فرموده بودید، دانلود و نصب کردم. البته ورژن 14.7 روی سایت قرار گرفته و ورژن 14.6 وجود ندارد. بعد از اتمام نصب پنجره مربوط به لایسنس باز نشد و از مسیری که فرمودید، پنجره لایسنس را باز کردم. بار اول که فایل را فراخوانی کردم، و از ستون چهارم جدول پایین چک کردم، جدول کاملاً خالی بود و وقتی خواستم مجدد فایل را فراخوانی کنم، اخطار داد که میخواهی overwrite کنی که من ok کردم ولی پنجره‌ای ظاهر شد که اخطار داده بود:
cannot remove file C:.Xilinx/xilinx_ise.lic
نکته این که بنده نرم‌افزار را در درایو E نصب کردم و سورس هم در درایو E قرار دارد و فایل لایسنس را از همانجا فراخوانی کردم. ولی گویا از فایل لایسنس موجود در فولدر Xilinx. استفاده کرده است.
نکته دیگر اینکه در مقابل عبارت XILINXD_LICENCE_FILE آدرس فایل مربوط به لایسنس نرم‌افزار دیگری وجود داشت که من عجله کردم و Set را زدم که نمیدانم ربطی به مشکل ایجاد شده دارد یا نه. باتشکر فراوان، ممنون میشوم اگر بنده را راهنمایی فرمایید

ارسال‌شده : 7 فروردین، 1399 7:44 ب.ظ
(@sh)
New Member Customer

سلام 

من نسخه 14.7 را روی ویندوز 10 نصب کردم اما نه بصورت اتوماتیک پنجره لایسنس ظاهر شد و نه برنامه اجرا میشود که به صورت دستی فعال شود. مراحلی که در قسمت دوم این پست فرموددید را انجام دادم ولی بازهم درست نشد و برنامه باز نمیشه تا بتونم قسمت کرک را انجام بدهم.

ارسال‌شده : 7 شهریور، 1399 2:08 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
Estimable Member Admin

@sh سلام، شما ابتدا باید مشکل باز نشدن برنامه را مطابق با دستورالعمل ابتدای این صفحه برطرف کنید و سپس برنامه را کرک کنید. سعی کنید با دقت مراحل را انجام دهید و مطمئن باشید مشکل حل می‌شود چون این روش بارها استفاده و تست شده است.

موفق باشید.

ارسال‌شده : 20 مهر، 1399 11:21 ق.ظ
(@ahmadsaghafi)
Estimable Member Admin

@m_farahani سلام،

متاسفانه من متوجه مشکل شما نشدم. هیچ تنظیم خاصی به جز معرفی فایل کرک در این مرحله نیاز نیست.

موفق باشید.

ارسال‌شده : 20 مهر، 1399 11:22 ق.ظ
(@hironegar)
New Member Customer

من ise رو نصب کردم و کرکش رو انجام دادم و ise بدون مشکل باز میشه.اما system generator  کرش می کنه و باز نمیمونه .میشه راهنمایی کنید که مشکلش چجوری حل میشه؟

ارسال‌شده : 8 بهمن، 1399 12:45 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
Estimable Member Admin

@hironegar

اصولا system generator را باز نمی‌کنیم و من نمی‌دانم شما دقیقا چه نرم‌افزاری را باز کرده‌اید. برای اطلاع در مورد نحوه استفاده از system generator برنامه ویدئویی زیر را ببینید:

آموزش System Generator

موفق باشید

ارسال‌شده : 9 بهمن، 1399 5:32 ب.ظ
(@leyla-azarpourgmail-com)
New Member

سلام جناب مهندس وقتتون بخیر
بنده طبق مراحل نصب پیش رفتم اما وقتی میخام کرک کنم به قسمت copy license  که میرسم هربار که کپی رو میزنم از نرم افزار میپره بیرون و اجازه کرک نمیده، فایروال و انتی ویروس و نت هم بسته هست .مشکل از چی میتونه باشه؟

ارسال‌شده : 17 اسفند، 1399 8:35 ب.ظ
محمد کرمی واکنش نشان داد
(@miladkalvandi1378gmail-com)
New Member

سلام مهندس من موقع کامپایل کردن برنامم وقتی به گزینه fit میرسه نرم افزارم استاپ میکنه ممنون میشم مشکلش رو بگید از ویندوز10 استفاده میکنم

ارسال‌شده : 18 فروردین، 1400 9:22 ب.ظ
صفحه 1 / 2
به اشتراک بگذارید:
>