به کمک نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA، هر نوع پروژه اینترفیسی را بدون مشکل پیاده‌سازی کنید!

با روش اینترفیس کردن ده‌ها قطعه جانبی با FPGA آشنا شوید... حتی اگر هیچ آشنایی قبلی با این قطعات ندارید!

مهلت باقی مانده تا پایان این تخفیف ویژه...

04
روز
:
 
12
ساعت
:
 
25
دقیقه
:
 
17
ثانیه

مهلت استفاده از این تخفیف به پایان رسیده است!

آیا با FPGA، کدنویسی و نرم‌افزارهای مرتبط آشنا هستید، اما هنوز برای پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی دچار مشکل هستید؟

اگر پاسخ شما به این سوال مثبت است، شما در وضعیت ۱۵ سال پیش من هستید!

در آن زمان به تازگی با FPGA و زبان VHDL آشنا شده بودم و این توانایی را داشتم که مدارات دیجیتال معمولی را با FPGA پیاده‌سازی کنم.

اما وضعیت در مورد مدارات اینترفیسی متفاوت بود.

در کار با مدارات اینترفیسی مجبور هستید از محدوده امن FPGA خارج شوید و با دنیای بیرون از آن ارتباط برقرار کنید.

قطعات جانبی مثل مبدل‌های آنالوگ به دیجیتال، انواع سنسورها، نمایشگرها، و خیلی از قطعات دیگر که ارتباط با همه آنها مستلزم پیاده‌سازی انواع پروتکل‌های ساد و پیچیده مثل SPI - RS232 - I2C و اترنت و... هستند.

اگر شما با FPGA و زبان VHDL آشنا هستید، اگر می‌توانید به راحتی از نرم‌افزارهای پیاده‌سازی استفاده کنید، و اگر مدارات دیجیتال دیگری را قبلا به راحتی با FPGA پیاده‌سازی کرده‌اید، چرا همین روال در مورد مدارات اینترفیسی اتفاق نمی‌افتد؟

پاسخ به این سوال، در ذات متفاوت مدارات اینترفیسی نهفته است...

برای اینترفیس با یک قطعه جانبی، این FPGA است که باید به ساز قطعه برقصد!

وقتی شما یک مدار دیجیتال را در FPGA طراحی و پیاده‌سازی می‌کنید، نحوه عملکرد آن به طور کامل از ذهن شما و بر مبنای خلاقیت شما مشخص می‌شود.

اما وقتی یک مدار اینترفیسی را پیاده‌سازی می‌کنید، یعنی در حال برقراری ارتباط بین FPGA و یک قطعه جانبی هستید، روال کار کاملا متفاوت است...

از یک طرف FPGA وجود دارد که شما می‌توانید در آن هر مدار دیجیتالی را خلق کنید، و از طرف دیگر، قطعه جانبی وجود دارد که از قبل طراحی شده است و هیچ تغییری در آن نمی‌توان داد.

ارتباط این دو مثل رابطه زن و شوهری است که یکی بسیار صبور و با گذشت است و دیگری لجباز و یک‌دنده! و البته مشخص است که FPGA کدام طرف ماجرا است ;)

در نتیجه، طرفی که باید خودش را وفق دهد تا رابطه درستی بین آنها برقرار شود، FPGA است.

اما منظور از وفق دادن چیست؟ چه مواردی وجود دارد که FPGA باید خودش را با آنها تطبیق دهد؟

مشکلاتی که مانع پیاده‌سازی صحیح یک مدار اینترفیسی در FPGA می‌شوند

اگر حتی یک بار برای ایجاد یک ماجول اینترفیسی در FPGA تلاش کرده باشید، احتمالا حداقل با یکی از مشکلات زیر برخورد کرده‌اید:

  • نمی‌دانم چطور دیتاشیت را مطالعه و بررسی کنم!
  • کدام اطلاعات و پارامترها در دیتاشیت برای هدف من مهم هستند؟
  • چطور تایمینگ مربوط به پروتکل‌های ارتباطی را در FPGA پیاده‌سازی کنم؟
  • چطور استانداردهای IOی قطعه جانبی را با FPGA تطبیق بدهم؟
  • با خود پروتکل‌ها آشنایی کافی ندارم!
  • اصلا از کجا باید شروع کنم؟ مرحله اول ایجاد چنین ماجول‌هایی چیست؟
  • آیا از کدنویسی و IPها استفاده کنم یا از میکروبلیز؟
  • چطور ماجولی را که در FPGA پیاده‌سازی کردم به طور کامل تست کنم؟

اجازه دهید در مورد بعضی از این مشکلات بیشتر توضیح دهم.

وقتی یک قطعه جانبی به FPGA به طور فیزیکی و روی برد متصل می‌شود، قاعدتا باید با آن تبادل دیتا داشته باشد و برای این تبادل دیتا مطمئنا از یک پروتکل ارتباط دیتای دیجیتال استفاده می‌کنید.

مثلا ممکن است از پروتکل SPI استفاده کند. 

آیا FPGA این پروتکل (زبان صحبت) را می‌شناسد؟ پاسخ منفی است.

پس این FPGA است که باید یاد بگیرد چطور به این روش ارتباط برقرار کند...

و این می‌شود اولین وظیفه ما به عنوان پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA: پیاده‌سازی پروتکل‌های ارتباطی.

اما همین ابتدای کار یک مشکل پیش می‌آید...

قطعه جانبی مورد نظر ما، برای انتقال دیتای دیجیتال خود حتما از یک استاندارد IOی دیجیتال استفاده می‌کند. مثلا ممکن است دیتا را به صورت سینگل (یعنی هر بیت را با یک خط دیتا) با به صورت تفاضلی (یعنی هر بیت را با دو خط دیتا) ارسال کند.

همچنین سطح ولتاژ دیتا ممکن است مثلا ۳.۳ یا ۲.۵ یا ۱.۸ ولت و یا مقادیر دیگری باشد. این هم بخشی از همان استاندارد IOی قطعه جانبی است.

همانطور که گفتم، قطعه جانبی در خود تغییری ایجاد نخواهد کرد (طرف لجباز رابطه!) و این FPGA است که باید استاندارد IOهایش را مطابق با استاندارد قطعه جانبی تنظیم کند.

اینها فقط نمونه‌هایی از تفاوت‌های موجود در پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA نسبت به مدارات دیگر بود.

موارد دیگری، مثل پیاده‌سازی تایمینگ پروتکل‌های ارتباطی در FPGA، نحوه تنظیم رجیسترهای موجود در قطعات جانبی، و همچنین محتوای دیتایی که قرار است به قطعه جانبی ارسال شود یا از آن دربافت شوند هم نمونه‌های دیگری از مسایلی هستند که در کار با قطعات جانبی باید به آنها توجه کرد.

اما این اطلاعات را از کجا می‌توان به دست آورد؟ 

شما باید با نحوه اصولی مطالعه دیتاشیت و استخراج پارامترهای پیاده‌سازی از آن آشنا شوید

بر مبنای تجربه‌ای که در محل کار و در تعامل با همکارانم در طول سال‌های گذشته به دست آورده‌ام، این احتمالا بزرگترین مشکل تمام پیاده‌سازان ماجول‌های اینترفیسی در FPGA است:

عدم درک صحیح دیتاشیت و ضعف در استخراج دقیق پارامترهای پیاده‌سازی از آن.

خیلی از پیاده‌سازان دیجیتال، وقت کافی برای مطالعه دیتاشیت اختصاص نمی‌دهند. این نهایتا باعث می‌شود که اینترفیس صحیحی با قطعه جانبی ایجاد نشود و احتمالا وقت‌شان هفته‌ها برای رفع مشکلات ناشی از عدم درک صحیح دیتاشیت تلف خواهد شد.

اما مطالعه اصولی دیتاشیت، فقط یکی از مراحل مهم فرآیند پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA است.

من در طول ۱۵ سال گذشته و بعد از پیاده‌سازی ده‌ها ماجول اینترفیسی، به روتینی ۷-مرحله‌ای برای این کار دست پیدا کردم که نام آن را نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA گذاشته‌ام...

نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA

برای انجام هر کاری، خصوصا اگر دارای پیچیدگی‌هایی در ذات خودش باشد، پیروی از یک روتین مطمئن و امتحان شده می‌تواند بسیار مفید باشد و باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در زمان و هزینه شود.

در مورد پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA من بعد از تجربه‌ای که به واسطه پیاده‌سازی ده‌ها ماجول به دست آوردم، نهایتا سیستمی ۷-مرحله‌ای ایجاد کردم با عنوان نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA.

نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی

همانطور که در این نقشه راه می‌بینید، بررسی و مطالعه دیتاشیت، فقط یکی از مراحل است.

مراحل بسیار مهم دیگری هم در این فرآیند وجود دارند که من همه آنها را به طور کامل و از طریق پیاده‌سازی عملی و قدم به قدم چندین ماجول اینترفیسی پرکابرد در یک دوره جدید به نام "اینترفیس با FPGA" آموزش داده‌ام... 

معرفی دوره "اینترفیس با FPGA"

یک روتین امتحان شده برای پیاده‌سازی هر نوع ماجول اینترفیسی در FPGA

"اینترفیس با FPGA" یک دوره آنلاین ۱۰ جلسه‌ای که به صورت آموزش‌های ویدئویی از قبل ضبط شده ارائه می‌شود.

در جلسه اول از این دوره، شما با اصول پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA آشنا می‌شوید. در جلسه دوم، با سه پروتکل ارتباطی پایه، یعنی SPI و RS232 و I2C آشنا می‌شوید.

اما از جلسه سوم تا جلسه نهم، هر جلسه اختصاص به اینترفیس کردن یک قطعه جانبی خاص دارد. اینترفیس هر کدام از این قطعات، به طور کامل، یعنی از مرحله مطالعه دیتاشیت و استخراج پارامترها، تا طراحی ماجول و سپس پیاده‌سازی و تست عملی آن انجام می‌شود. در این جلسات، دیتاشیت به طور مفصل و با حوصله بررسی می‌شود و کدهای به کار رفته در پیاده‌سازی‌ها خط به خط توضیح داده می‌شوند. 

نهایتا در جلسه دهم، یک پروژه به کمک بعضی از ماجول‌های اینترفیسی که در جلسات قبلی آموزش داده شده‌اند انجام می‌شود. در این جلسه هم با تکنیک‌های بسیار مهمی برای استفاده از این نوع ماجول‌ها در یک پروژه بزرگتر آشنا می‌شوید.

همین حالا با ۳۵% تخفیف در دوره ثبت‌نام کنید...


ویژگی‌های دوره آنلاین اینترفیس با FPGA

شما به محض ثبت‌نام در این دوره، به درس‌های اولین جلسه دسترسی خواهید داشت و می‌توانید همین حالا یادگیری را شروع کنید. جلسه دوم، سه روز بعد و جلسه سوم، چهار روز بعد در اختیار شما قرار می‌گیرد. اما بعد از آن، هر هفته یک جلسه جدید در دسترس شما قرار می‌گیرد. آموزش‌های ویدئویی این جلسات در بخش ویژه‌ای که به طور خودکار برای شما در سایت ایجاد می‌شود قرار می‌گیرد. این آموزش‌های ویدئویی برای همیشه در این بخش ویژه باقی خواهند ماند و بنابراین شما می‌توانید یادگیری را با سرعت دلخواه خودتان پیش ببرید. توجه داشته باشید که ویدئوهای آموزشی این دوره قابل دانلود نیستند و فقط قابل مشاهده در سایت هستند.

امکان شرکت از هر نقطه از جهان

این دوره آنلاین، از ۱۰ جلسه آموزش ویدئویی از قبل ضبط شده تشکیل شده است. هر کدام از جلسات، شامل چندین درس هستند. تمام درس‌ها به صورت آنلاین قابل مشاهده هستند. توجه داشته باشید که ویدئوها قابل دانلود نیستند.

۱۰ جلسه آموزشی ویدئویی

این دوره شامل ۱۰ جلسه آموزش ویدئویی از قبل ضبط شده است. به محض ثبت‌نام در دوره، به ویدئوهای مربوط به جلسه اول دسترسی خواهید داشت. جلسات بعدی، طبق زمان‌بندی که در بخش "دوره‌های من" قابل مشاهده است در دسترس قرار می‌گیرند..

ارائه کدها و فایل‌های پروژه مثال‌ها

در این دوره، چندین پروژه پرکاربرد اینترفیسی به طور کامل و قدم به قدم انجام می‌شود. این پروژه‌ها به صورت عملی و تا مرحله پیاده‌سازی و تست روی برد پیش می‌روند. شما در هر جلسه، به فایل‌های پروژه و تمام کدهای مربوط به این پروژه‌ها به طور کامل دسترسی خواهید داشت.

دسترسی و پشتیبانی مادام‌العمر

شما به آموزش‌های ویدئویی این دوره برای همیشه دسترسی خواهید داشت. مهمتر از آن، در پایین صفحه مربوط به هر کدام از درس‌های دوره، این امکان وجود دارد که سوالات خودتان را در مورد درس‌های دوره مطرح کنید. دسترسی شما به این بخش نیز، دائمی خواهد بود و هیچگاه مسدود نخواهد شد. 

تعدادی از موضوعاتی که در این دوره یاد خواهید گرفت...

  • نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی با FPGA که یک روتین ۷-مرحله‌ای برای پیاده‌سازی هر نوع مدار اینترفیسی در FPGA است
  • روش صحیح مطالعه دیتاشیت قطعات جانبی و استخراج پارامترهای پیاده‌سازی از آن که از تلف شدن هفته‌ها وقت شما در مراحل بعدی جلوگیری می‌کند
  • معرفی یک تکنیک ساده اما کارآمد برای مرحله طراحی ماجول که کمک می‌کند تمام نیازمندی‌های پیاده‌سازی را قبل از شروع مرحله پیاده‌سازی در نظر بگیرد تا از دوباره‌کاری‌های متعدد جلوگیری شود
  • دو روش برای پیاده‌سازی مفهوم ماشین حالت یا state machine در مدارات کمترلی
  • نحوه تشخیص استاندارد IOهای قطعه جانبی و سپس نتظیم استاندارد IOهای FPGA برای تطبیق با قطعه جانبی
  • آشنایی با نحوه مطالعه و درک نمودارهای تایمینگ پروتکل‌های ارتباطی و نحوه پیاده‌سازی آنها در FPGA
  • آشنایی کامل با پروتکل‌های ارتباطی پایه مثل RS232 و SPI و I2C و طراحی و پیاده‌سازی مدار آنها در FPGA
  • آشنایی با مفهوم طراحی سناریوهای تست به منظور انجام تست جامع ماجول اینترفیس از طریق شبیه‌سازی و همچنین به صورت عملی از طریق ابزار چیپ‌اسکوپ و ویوادو لاجیک آنالایزر
  • توضیح کامل دیتاشیت مربوط به هر کدام از پروژه‌های اینترفیسی دوره و معرفی مفاهیم به کار رفته در آنها
  • توضیح سطر به سطر کدهای پیاده‌سازی ماجول‌های اینترفیس و معرفی تکنیک‌های پیاده‌سازی به کار رفته در آنها
  • انجام ۷ پروژه کامل اینترفیسی از مرحله مطالعه دیتاشیت و استخراج پارامترها از آن تا طراحی و پیاده‌سازی و تست عملی هر کدام از آنها
  • انجام یک پروژه بزرگتر در انتهای دوره و استفاده از چند ماجول اینترفیسی که در جلسات قبلی پیاده‌سازی شدند به منظور معرفی چالش‌های تجمیع یک پروژه بزرگتر و معرفی چند تکنیک برای این هدف

پروژه‌هایی که در این دوره به صورت کامل و قدم به قدم انجام می‌شوند اینها هستند:

  • طراحی و پیاده‌سازی پروتکل‌های ارتباطی پایه: RS232 و SPI و I2C
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس GPS
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس DAC
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس DDR3
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس LCD - (کاراکتری و ماتریسی)
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس سنسور دما
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس اترنت
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول اینترفیس سنسور دما (در ISE)

ابزارهای مورد استفاده در این دوره

برای انجام تمام پروژه‌های این دوره به جز یک مورد، از برد Arty S7 محصول شرکت دیجیلنت استفاده شده است. این برد دارای یک FPGA از نوع SPARTAN-7 است و بنابراین ما از نرم‌افزار ویوادو استفاده خواهیم کرد.

البته یکی از پروژه‌ها نیز به کمک برد فراد ۱ که دارای FPGA از نوع SPARTAN-6 است انجام می‌شود که طبیعتا برای این پروژه از نرم‌افزار ISE استفاده می‌کنیم.

قطعات جانبی مورد استفاده در این دوره، عمدتا به صورت ماجول‌های جداگانه هستند که از طریق هدر روی برد Arty S7 به آن متصل می‌شوند.

برد آموزش FPGA فراد ۱
برد Arty S7
ماجول GPS

Pmod GPS: GPS Receiver

ماجول LCD

Pmod OLEDrgb: 96 x 64 RGB OLED Display with 16-bit Color Resolution

ماجول DAC

Pmod DA3: One 16-bit D/A Output

ماجول اترنت

Pmod NIC100: Network Interface Controller

نظرات شرکت‌کنندگان در دوره‌های قبلی

این نظرات شرکت کنندگان در دوره‌ دیگر ما یعنی طراحی دیجیتال با FPGA است که قبلا به صورت حضوری در آموزشگاه فراد اندیش برگزار می‌شد.

علیرضا ذاکری

دوره نوزدهم

اعتماد به نفس کاذب داشتم...

من قبلا با VHDL آشنایی داشتم و فکر می‌کردم که مسلط هستم. اما با اتمام این دوره و دوره پردازش سیگنال با FPGA، زمانی که به گذشته و اطلاعات و کدنویسی خودم فکر می‌کنم، می‌فهمم که فقط اعتماد به نفس کاذب داشته‌ام و کدهای بسیار ناکارآمد و حتی نادرست می‌نوشتم. در کل دوره عالی بود و از شما متشکرم.

رضا مومنی

دوره نوزدهم

به اندازه چهار سال دانشگاه ارزش داشت...

به نظر من کلاس شما هم از لحاظ محتوا و هم از نظر کاربردی بودن به اندازه چهار سال دانشگاه ارزش داشت و بخصوص روی موضوعات تسلط کافی داشتید. از زحمات شما تشکر می‌کنم.

الهام رحمان

دوره بیست و دوم

خیلی از نکات دوره حتی در دانشگاه‌های برتر تهران هم گفته نشده بود...

از زحمات استاد گرانقدر، جناب آقای مهندس ثقفی بابت تشکیل این دوره و آموزش‌های عالی ایشان که خیلی از نکات آن حتی در دانشگاه‌های برتر تهران هم گفته نشده بود، کمال سپاس و امتنان را دارم. امید آنکه این مسیر، شروع موفقیت‌های عالی در این زمینه برای بنده و سایر دوستان این کلاس باشد.

سرفصل دوره ۱۰-جلسه‌ای اینترفیس با FPGA

با شرکت در این دوره، به ۱۰ جلسه آموزش ویدئویی دسترسی خواهید داشت:

۱

جلسه اول: اصول پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی

آشنایی با مفاهیم مهم و نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA.

  • اینترفیس چیست؟
  • نحوه بررسی دیتاشیت و استخراج پارامترهای پیاده‌سازی
  • نحوه طراحی، پیاده‌سازی و تست ماجول اینترفیس
  • معرفی ابزارهای مورد استفاده در این دوره

۲

جلسه دوم: پیاده‌سازی پروتکل‌های ارتباطی پایه

در این جلسه با پروتکل‌های ارتباطی پایه (RS232 - SPI - I2C) و نحوه پیاده‌سازی آنها آشنا می‌شوید.

  • معرفی پروتکل RS232 و مفاهیم مرتبط با آن
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول فرستنده RS232
  • طراحی و پیاده‌سازی ماجول گیرنده RS232
  • تست‌های شبیه‌سازی و عملی ماجول RS232
  • معرفی پروتکل SPI و بررسی تایمینگ آن
  • طراحی ماجول اینترفیس SPI
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس SPI
  • تست‌های شبیه‌سازی و عملی ماجول SPI
  • معرفی پروتکل I2C و بررسی تایمینگ آن
  • طراحی ماجول اینترفیس I2C
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس I2C
  • تست ماجول I2C به کمک شبیه‌سازی

۳

جلسه سوم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس GPS

در این جلسه، ماجول اینترفیس مربوط به GPS به طور کامل پیاده‌سازی و تست می‌شود.

  • آشنایی با مفاهیم مرتبط با GPS
  • بررسی دیتاشیت ماجول GPS
  • جمع‌بندی بخش‌ها و پارامترهای مهم دیتاشیت
  • طراحی ماجول اینترفیس GPS
  • پردازش اطلاعات دریافتی از GPS
  • پیاده‌سازی و تست اولیه ماجول اینترفیس GPS
  • محاسبات مربوط به پردازش اطلاعات دریافتی از GPS
  • پیاده‌سازی کامل ماجول اینترفیس GPS
  • تست‌های شبیه‌سازی و عملی ماجول GPS

۴

جلسه چهارم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس DAC

در این جلسه، ماجول اینترفیس یک مبدل دیجیتال به آنالوگ یا DAC پیاده‌سازی می‌شود.

  • مفاهیم مرتبط با مبدل‌های دیجیتال به آنالوگ (DAC)
  • بررسی دیتاشیت ماجول DAC و جمع‌بندی پارامترهای مهم آن
  • طراحی ماجول اینترفیس DAC
  • تنظیم پارامترهای تایمینگ ماجول SPI بر مبنای دیتاشیت DAC
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس DAC
  • تعیین استانداردهای IO و اعمال قیدهای زمانی
  • تست عملی ماجول ایترفیس DAC

۵

جلسه پنجم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس DDR3

در این جلسه، اینترفیس حافظه پرسرعت DDR3ی موجود روی برد Arty S7 پیاده‌سازی می‌شود.

  • آشنایی با انواع حافظه RAM و نحوه کنترل آنها
  • مفاهیم مرتبط با حافظه‌های DDR3
  • آشنایی مقدماتی با تراشه DDR3ی روی برد Arty S7 و IPی MIG
  • بررسی دیتاشیت IPی MIG
  • جمع‌بندی بخش‌های مهم دیتاشیت IPی MIG
  • آشنایی با پارامترهای ویزارد IPی MIG و پیاده‌سازی یک نمونه از آن
  • شبیه‌سازی و تست عملی مقدماتی تراشه DDR3 به کمک IPی MIG
  • طراحی ماجول اینترفیس DDR3
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس DDR
  • شبیه‌سازی و تست عملی ماجول اینترفیس DDR3

۶

جلسه ششم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس سنسور دمای برد Arty S7

در این جلسه، ماجول اینترفیس سنسور دمای مربوط به برد Arty S7 پیاده‌سازی می‌شود

  • مفاهیم مرتبط با سنسور دمای دیجیتال
  • بررسی دیتاشیت ماجول سنسور دمای دیجیلنت
  • جمع‌بندی نکات مهم دیتاشیت ماجول سنسور دمای دیجیلنت
  • طراحی ماجول سنسور دمای دیجیلنت
  • پیاده‌سازی ماجول سنسور دمای دیجیلنت و تعیین استانداردهای IO
  • تست عملی ماجول اینترفیس سنسور دمای دیجیلنت

۷

جلسه هفتم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس LCD

در این جلسه، ماجول اینترفیس دو نوع LCDی کاراکتری و گرافیکی پیاده‌سازی می‌شود

  • معرفی انواع نمایشگرها و مفاهیم مرتبط با آنها
  • بررسی دیتاشیت ماجول LCDی کاراکتری
  • جمع‌بندی نکات مهم دیتاشیت ماجول LCDی کاراکتری
  • طراحی ماجول اینترفیس LCDی کاراکتری
  • پیاده‌سازی ماجول سازنده تایمینگ ارتباط موازی با LCDی کاراکتری
  • تست مقدماتی ماجول سازنده تایمینگ ارتباط موازی به صورت عملی
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس LCDی کاراکتری
  • تست عملی ماجول اینترفیس LCDی کاراکتری
  • بررسی دیتاشیت ماجول OELDrgb
  • جمع‌بندی نکات مهم دیتاشیت ماجول OLEDrgb
  • طراحی ماجول اینترفیس OLEDrgb
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس OLEDrgb
  • تست عملی ماجول اینترفیس OLEDrgb

۸

جلسه هشتم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس سنسور دمای برد فراد ۱

در این جلسه، ماجول اینترفیس سنسور دمای مربوط به برد فراد ۱ پیاده‌سازی می‌شود

  • بررسی دیتاشیت سنسور دمای برد فراد ۱
  • جمع‌بندی نکات مهم دیتاشیت سنسور دمای برد فراد ۱
  • طراحی ماجول اینترفیس سنسور دمای برد فراد ۱ و پروتکل 1Wire
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس پروتکل 1Wire
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس سنسور دمای برد فراد ۱
  • شبیه‌سازی ماجول اینترفیس پروتکل 1Wire و تست عملی ماجول سنسور دمای برد فراد ۱

۹

جلسه نهم: پیاده‌سازی ماجول اینترفیس پروتکل اترنت

در این جلسه، ماجول اینترفیس پروتکل اترنت پیاده‌سازی می‌شود.

  • آشنایی با پروتکل اترنت
  • مفاهیم پرکاربرد مربوط به شبکه
  • یک دید کلی قبل از بررسی دیتاشیت تراشه اترنت
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - اطلاعات کلی و پورت‌های ماجول
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - سازمان حافظه
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - ارتباط SPI
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - انواع ریست و روتین تنظیمات اولیه
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - روتین ارسال دیتا
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - روتین دریافت دیتا
  • بررسی دیتاشیت ماجول اترنت - بررسی تایمینگ خواندن و نوشتن SPI
  • طراحی ماجول اینترفیس اترنت
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس اترنت - روتین مقداردهی اولیه
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس اترنت - روتین دریافت
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس اترنت - روتین ارسال
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس اترنت - برقراری ارتباط بین روتین‌ها
  • پیاده‌سازی ماجول اینترفیس اترنت - اعمال پارامترهای تایمینگ به ماجول SPI
  • تعیین استانداردهای IO و اعمال قیدهای زمانی
  • تست عملی ماجول اینترفیس اترنت - بخش SPI
  • تست عملی ماجول اینترفیس اترنت - روتین ارسال
  • تست عملی ماجول اینترفیس اترنت - روتین دریافت

۱۰

جلسه دهم: پیاده‌سازی پروژه پایانی

در این جلسه، به کمک بعضی از ماجول‌های اینترفیسی جلسات قبل، یک پروژه بزرگتر را پیاده‌سازی می‌کنیم.

  • بلوک‌دیاگرام پروژه پایانی
  • تبدیل خروجی سنسور دما به دیتای قابل نمایش در LCD
  • طراحی و پیاده‌سازی مبدل باینری به BCD به کمک الگوریتم Double Dabble
  • تبدیل خروجی سنسور به سیگنال بدون علامت غیر کسری
  • پیاده‌سازی بخش مدیریت درخواست‌های همزمان به ماجول اترنت
  • شبیه‌سازی و تست‌های عملی پروژه پایانی

هدایا

هدایایی که با شرکت در این دوره دریافت می‌کنید

با ثبت‌نام در این دوره، به دو هدیه و دو تخفیف فوق‌العاده نیز دسترسی خواهید داشت...

هدیه اول
لوگوی دوره آنلاین تست مدار با چیپ‌اسکوپ
دوره آنلاین تکنیک‌های پیشرفته تست مدار با چیپ‌اسکوپ

مبلغ: ۷۹۷,۰۰۰ تومان رایگان

دوره تکنیک‌های پیشرفته تست مدار با ChipScope یک دوره آنلاین است که در آن تمام تکنیک‌هایی را که در سال‌های گذشته برای تست و درستی‌آزمایی مدارات به کار برده‌ام به طور کامل و به صورت عملی آموزش می‌دهم.

اگر می‌خواهید با روش‌های تست حرفه‌ای مدارات پیاده‌سازی شده در FPGA آشنا شوید و پروژه‌های خودتان را به نحو اصولی ارزیابی کنید، این دوره شما را در سریع‌ترین زمان ممکن به هدفتان خواهد رساند.

اگر در اثبات درستی عملکرد مدارتان به مدیر یا کارفرما دچار مشکل هستید، استفاده از روش‌های مطرح شده در این دوره به شما کمک می‌کند به راحتی هر نوع مداری را به صورت جامع و قانع کننده تست کنید.

استفاده از ابزار ChipScope در فرآیند تست و درستی‌آزمایی مدار ضرورتی است که طراحان حرفه‌ای دیجیتال با FPGA هیچگاه از آن غافل نمی‌شوند.

در دوره آنلاین تکنیک‌های پیشرفته تست مدار با چیپ‌اسکوپ...

  • با مفهوم ابزار ChipScope به طور کامل آشنا می‌شوید به طوریکه بتوانید از تمام قابلیت‌های آن به نحو صحیح استفاده کنید
  • با روش تنظیم پارامترهای مربوط به بلوک‌های iCON و iLA و VIO برای پیاده‌سازی بخش‌های سخت‌افزاری تست با ChipScope آشنا می‌شوید
  • یاد می‌گیرید چطور پارامترهای مربوط به نرم‌افزار ChipScope Pro Analyzer را برای پیاده‌سازی نرم‌افزار تست با ChipScope تنظیم کنید
  • و چهار مثال کامل را به صورت عملی و به کمک برد آموزشی برای تشریح تمام قابلیت‌های ابزار ChipScope انجام می‌دهید

شما با شرکت در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA، این آموزش فوق‌العاده را هم به عنوان هدیه و به صورت رایگان دریافت می‌کنید.

هدیه دوم
لوگوی دوره رازهای افزایش سرعت مدار در ISE
دوره آنلاین رازهای افزایش سرعت مدار در ISE

مبلغ: ۷۹۷,۰۰۰ تومان رایگان

دوره رازهای افزایش سرعت مدار در ISE به شما کمک می‌کند سرعت مدارات دیجیتال را طی فرایندی کاملاً تخصصی به مقدار مورد نظرتان افزایش دهید.

تکنیک‌های این دوره کمک می‌کند وقتی به سرعت کلاک مورد نظرتان رسیدید، بتوانید انتقال دیتا را در مدارتون بدون خطا انجام دهید. این انتقال دیتا میتواند بین بخش‌های مختلف مدار شما یا بین مدار شما و قطعات جانبی مثل AtoD یا حافظه‌های RAM باشد.

  • اگر مدار شما در شبیه‌سازی درست عمل می‌کند ولی در FPGA درست کار نمی‌کند
  • اگر انتقال دیتا بین FPGA و یک قطعه جانبی مثل AtoD با خطا همراه است
  • اگر انتقال دیتا در دمای معمولی درست انجام می‌شود، اما در دماهای بسیار زیاد یا خیلی کم دچار خطا است…

مشکل شما به احتمال زیاد مربوط به رعایت نکردن نکات و تکنیک‌هایی است که در این دوره می‌آموزید.

به طور دقیق‌تر در این دوره...

  • یاد می‌گیرید چطور مداری طراحی کنید که قابل استفاده در پروژه‌های صنعتی باشد
  • یاد می‌گیرید چطور مداری طراحی کنید که در عین داشتن سرعت زیاد، بتواند اطلاعات رو هم به صورت صحیح درون FPGA یا بین FPGA و قطعات جانبی منتقل کند
  • با قیدهای زمانی و نحوه اعمال آنها به مدار آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید چطور به کمک اعمال این قیدها، مشکلات ناشی از افزایش سرعت کلاک را برطرف کنید.

من در این دوره، تمام این موارد را با انجام چند مثال عملی و بررسی دیتاشیت‌های قطعات جانبی به طور کامل به شما نشان می‌دهم.

شما این دوره آموزش کاملا تخصصی را پس از ثبت‌نام در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA به عنوان دومین هدیه و به صورت رایگان دریافت می‌کنید.

تخفیف اول
لوگوی دوره پردازش سیگنال با FPGA
تخفیف ۲۰ درصدی برای شرکت در دوره پردازش سیگنال با FPGA

مبلغ: ۲,۵۹۷,۰۰۰ تومان ۲,۰۷۷,۰۰۰ تومان

اولین تخفیف شرکت در این دوره، تخفیف ۲۰ درصدی برای افرادی است که قصد دارند به همراه یادگیری مهارت پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی در FPGA، وارد حوزه تخصصی پیاده‌سازی الگوریتم‌های پردازش سیگنال با FPGA شوند.

در دوره آنلاین پردازش سیگنال با FPGA، شما با یک سیستم ۷-مرحله‌ای برای پیاده‌سازی انواع الگوریتم‌های پردازش سیگنال به کمک FPGA آشنا می‌شوید.

این دقیقا همان سیستم ۷-مرحله‌ای است که من در بیش از ۱۵ سال گذشته، در تمام پروژه‌های پردازشی خودم استفاده کرده‌ام.

شما با شرکت در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA برای همیشه این امکان را خواهید داشت که از تخفیف ۲۰ درصدی برای شرکت در دوره آنلاین پردازش سیگنال با FPGA استفاده کنید.

تخفیف دوم
لوگوی دوره آنلاین طراحی دیجیتال با FPGA
تخفیف ۲۰ درصدی برای شرکت در دوره طراحی دیجیتال با FPGA

مبلغ: ۲,۲۹۷,۰۰۰ تومان ۱,۸۳۷,۰۰۰ تومان

دومین تخفیف شرکت در این دوره، تخفیف ۲۰ درصدی برای افرادی است که فکر می‌کنند نیاز به تقویت مهارت پایه پیاده‌سازی با FPGA را دارند.

در دوره آنلاین طراحی دیجیتال با FPGA شما با زبان VHDL، منابع سخت‌افزاری موجود در FPGA و نحوه استفاده اصولی از این منابع برای پیاده‌سازی انواع مدارات دیجیتال با FPGA به طور کامل آشنا می‌شوید.

توجه داشته باشید که پیش‌نیاز شرکت در دوره اینترفیس با FPGA، آشنایی نسبی با زبان VHDL و خود FPGA است. بنابراین اگر فکر می‌کنید در این زمینه نیاز به کسب تجربه بیشتری دارید، می‌توانید از این تخفیف برای شرکت در دوره جامع طراحی دیجیتال با FPGA استفاده کنید.

شما با شرکت در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA برای همیشه این امکان را خواهید داشت که از تخفیف ۲۰ درصدی برای شرکت در دوره آنلاین طراحی دیجیتال با FPGA استفاده کنید.

در مورد مدرس دوره،

احمد ثقفی

بیش از ۱۵ سال است که در زمینه طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های دیجیتال مبتنی بر تکنولوژی FPGA فعال هستم و تا کنون پروژه‌های صنعتی زیادی را در این حوزه مدیریت کرده و با موفقیت ارائه داده‌ام.

در حال حاضر، مدیر و موسس گروه مهندسی فراد اندیش هستم که در زمینه مشاوره و آموزش در حوزه طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های دیجیتال فعال است و در هشت سال گذشته، به بیش از ۱۵۰۰ نفر در این زمینه آموزش داده‌ام.

در دوره اینترفیس با FPGA قصد دارم این تجربیات را با شما به اشتراک بگذارم تا راه طولانی که من برای رسیدن به این نقطه طی کردم را، شما بسیار سریع‌تر طی کنید.

احمد ثقفی

نظر شرکت کنندگان قبلی در مورد مدرس دوره

شرکت کنندگانی که در دوره‌های قبلی ما حضور داشتن، نظرشان را در مورد نحوه تدریس در کلاس برای ما نوشتند:

فردین فرجی

دوره بیستم

من هیچ شناختی نسبت به FPGA نداشتم...

اینجانب نهایت رضایت را از این دوره و مطالب آموزشی دارم. من هیچ شناختی نسبت به FPGA نداشتم و خدا رو شکر طی این دوره با تلاش‌های مهندس ثقفی به دید جامعی از FPGA و مثالهای تئوری و عملی آن رسیدم.

مرتضی حسینی

دوره دهم

معلم خوب بودن را هم یاد گرفتم...

رشته من دبیری الکترونیک است. چیزی که برای من در هر دوره‌ای که شرکت می‌کنم مهم است این است که بتوانم یک روز به شاگردانم این‌ها را آموزش دهم. چیزی که من در این دوره و در استاد ثقفی دیدم، آموزش بسیار خوبی بود که ایشون می‌دادند. انتقال اطلاعات و بحث آموزش و تربیت خیلی مهم است. خلاصه بگم، من از استاد ثقفی فقط FPGA یاد نگرفتم، بلکه معلم خوب بودن را هم یاد گرفتم.

پروین طالبی زاده

دوره هیجدهم

فراتر از انتظار بود...

کیفیت برگزاری دوره آموزشی “طراحی دیجیتال با FPGA” فراتر از انتظار بود. حرفه‌ای‌گری در تمام بخش‌های دانش حرفه‌ای، مهارت حرفه‌ای و اخلاق و تعهد حرفه‌ای به وضوح در سبک آموزش و ارائه شما دیده می‌شود. با سپاس از شما و آروزی موفقیت، سلامت و نشاط روزافزون برای شما.

تمام آنچه با شرکت در این دوره دریافت می‌کنید

روش‌ها و تکنیک‌هایی که در این دوره می‌آموزید، حاصل بیش از ۱۵ سال تجربه من در مدیریت و پیاده‌سازی پروژه‌های دیجیتالی مبتنی بر FPGA است که حالا به صورت متمرکز و در قالب یک دوره آموزشی به شما ارائه می‌شود.

شما با شرکت در این دوره و یادگیری مطالب آن، مسیری را که مجبورید در غیر این صورت، با زحمت و سعی و خطا در چند سال طی کنید، تنها در مدت کمنر از دو ماه طی می‌کنید.

فقط ارزش کدها و فایل‌های پروژه‌ای که در این دوره دریافت می‌کنید، ده‌ها برابر هزینه‌ای است که برای شرکت در دوره می‌پردازید.

در ادامه، تمام خدماتی که با شرکت در این دوره دریافت می‌کنید را خلاصه کرده‌ام:

۱۰ جلسه آموزش ویدئویی دوره اینترفیس با FPGA

مبلغ: ۳,۷۹۷,۰۰۰ تومان ۲,۴۶۷,۰۰۰ تومان

این بخش اصلی آموزش‌ها است که از ۱۰ جلسه آموزش ویدئویی از قبل ضبط شده به همراهفایل‌های کامل پروژه‌ها و کدها تشکیل شده است.

دوره آنلاین تکنیک‌های پیشرفته تست مدارد با چیپ‌اسکوپ

مبلغ: ۷۹۷۰۰۰ تومان رایگان

این دوره آنلاین، یکی از آموزش‌های تکمیلی دوره اینترفیس با FPGA است که در آن با ابزار چیپ‌اسکوپ برای تست عملی مدار در FPGA به طور کامل و به صورت عملی در قالب چهار درس آشنا می‌شوید.  

دوره آنلاین رازهای افزایش سرعت مدار در ISE

مبلغ: ۷۹۷۰۰۰ تومان رایگان

این دوره آنلاین، یکی از آموزش‌های تکمیلی دوره اینترفیس با FPGA است که در آن با تکنیک‌های پیشرفته افزایش سرعت مدار و اینترفیس حرفه‌ای با قطعات جانبی در قالب سه درس آشنا می‌شوید. 

کدها و فایل‌های پروژه مثال‌های عملی

مبلغ: غیر قابل ارزش‌گذاری رایگان

با شرکت در این دوره، شما به تمام کدها و فایل‌های پروژه مربوط به مثال‌های عملی دوره به طور کامل دسترسی دارید. فقط ارزش همین فایل‌ها، ده‌ها برابر هزینه‌ای است که برای این دوره می‌پردازید.

تخفیف ۲۰ درصدی شرکت در دوره آنلاین پردازش سیگنال با FPGA

مبلغ: ۲,۵۹۷,۰۰۰ تومان ۲,۰۷۷,۰۰۰ تومان (شرکت در این دوره، اختیاری است)

شرکت کنندگان در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA می‌توانند در صورت تمایل از تخفیف ۲۰ درصدی برای شرکت در دوره آنلاین پردازش سیگنال با FPGA استفاده کنند.

تخفیف ۲۰ درصدی شرکت در دوره آنلاین طراحی دیجیتال با FPGA

مبلغ: ۲,۲۹۷,۰۰۰ تومان ۱,۸۳۷,۰۰۰ تومان (شزکت در این دوره، اختیاری است)

شرکت کنندگان در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA می‌توانند در صورت تمایل از تخفیف ۲۰ درصدی برای شرکت در دوره آنلاین طراحی دیجیتال با FPGA استفاده کنند.

ارزش تخفیف‌ها و هدایای این دوره به همراه کدها و فایل‌های پروژه‌ای که دریافت می‌کنید ده‌ها میلیون تومان است. اما در صورتیکه ثبت‌نام خودتان را تا قبل از پایان مهلت این پیشنهاد فوق‌العاده تکمیل کنید، می‌توانید با پرداخت فقط ۲,۴۶۷,۰۰۰ تومان نه تنها در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA شرکت کنید، بلکه از تمام این تخفیف‌ها و هدایای آموزشی هم استفاده کنید.

برای سرمایه‌گذاری در این دوره، روی دکمه زیر کلیک کنید:

شرکت در دوره

دسترسی به تمام هدایا و تخفیف‌ها

تومان

۳,۷۹۷,۰۰۰ ۲,۴۶۷,۰۰۰

  • دسترسی دائمی به محتوای دوره
  • شروع دوره به محض ثبت‌نام
  • ۱۰ جلسه آموزش ویدئویی
  • دسترسی کامل به کدها و فایل پروژه‌ها
  • دو هدیه آموزشی به عنوان مکمل دوره
  • تخفیف شرکت در دوره پردازش سیگنال
  • تخفیف شرکت در دوره طراحی دیجیتال

مهلت باقی مانده برای استفاده از این تخفیف ویژه...

04
روز
:
 
12
ساعت
:
 
24
دقیقه
:
 
58
ثانیه

مهلت استفاده از این تخفیف به پایان رسیده است!

تضمین بازگشت ۱۰۰ درصدی شهریه بعد از ۱۵ روز

اگر شما در دوره آنلاین اینترفیس با FPGA شرکت کردید و مطالب و آموزش‌های سه جلسه اول را به طور کامل مشاهده کردید و تا قبل از شروع جلسه چهارم، به این نتیجه رسید که مطالب و آموزش‌های این دوره نمی‌توانند شما را به هدفی که از قبل داشتید نزدیک کنند، من بعد از درخواست شما، تمام هزینه ثبت‌نام شما را بدون هیچ کم و کاستی به شما پس خواهم داد.

فکر نمی‌کنم معامله‌ای بهتر از این برای سرمایه‌گذاری در یادگیری و افزایش مهارت‌هایتان امکان‌پذیر باشد.

پیشنهاد می‌کنم همین حالا روی دکمه ثبت‌نام بالا کلیک کنید تا یادگیری را با هم شروع کنیم…

نظرات شرکت کنندگان در دوره‌های قبلی

محبوبه جعفری

دوره نوزدهم

علاوه بر تسلط به الگوی استاندارد کدنویسی، دید سخت‌افزاری و پیاده‌سازی هم پیدا کردم...

این دوره هشت جلسه‌ای که با جناب آقای ثقفی درباره FPGA داشتم، یکی از بهترین و پربازده‌ترین دوره‌هایی بود که تا حالا شرکت کرده بودم. ایشان با بیان قوی و دانش زیاد، مطالب را به گونه‌ای ارائه می‌کردند که در کلاس قابل فهم بود. با اینکه بنده قبلا با VHDL کار کرده بودم، ولی به اصول الگوی استاندارد تسلط نداشتم. در این دوره، علاوه بر اینکه به این موضوع تسلط پیدا کردم، دید سخت‌افزاری و پیاده‌سازی برای کارکردن با FPGA پیدا کردم.

مظاهر پورمحمد

دوره هیجدهم

یکی از بهترین دوره‌هایی که در طول تحصیل داشتم...

دوره طراحی دیجیتال با FPGA در موسسه فراد اندیش، یکی از بهترین دوره‌هایی که در طول تحصیلم داشتم می‌باشد. از زحمات استاد گرانقدرم، احمد ثقفی که با تسلط کامل بر موضوع، ما را در آموختن این مطالب کمک کردند تشکر می‌کنم.

رویا نوری

دوره پانزدهم

مدت‌ها به دنبال یادگیری اصولی زبان توصیف سخت‌افزاری و کار با FPGA بودم...

مدت‌ها به دنبال یادگیری اصولی زبان توصیف سخت‌افزار و کار با FPGA بودم که با شرکت در این دوره، به آن دست یافتم. از مزایای این دوره، نحوه تدریس و تسلط مدرس بر مفاهیم دوره بوده است. امید است که با بهره‌گیری از آموزش‌های این دوره به صورت عملی، آموخته‌های خود را محک بزنم.

اگر هنوز هم سوالی در مورد این دوره دارید، احتمالا جواب آن را در این بخش خواهید یافت

این دوره دقیقا به چه صورتی برگزار می‌شود؟

این یک دوره آنلاین است که در ۱۰ جلسه برگزار می‌شود. شما به محض ثبت‌نام به آموزش‌های ویدئویی جلسه اول دسترسی خواهید داشت. بعد از چند روز، به ویدئوهای مربوط به جلسه دوم دسترسی خواهید داشت و همین طور در فواصل مشخصی که در بخش دوره‌های شما قابل مشاهده است، محتوای آموزشی جلسات در دسترس شما قرار خواهند گرفت.

آیا بعد از اتمام دوره، دسترسی من به فایل‌ها مسدود خواهد شد؟

خیر. شما با ورود به حساب کاربریتان در سایت می‌توانید برای همیشه به آموزش‌های ویدئویی این دوره دسترسی داشته باشید.

چطور می‌توانم سوالاتم را در مورد درس‌ها مطرح کنم؟

در پایین ویدئوی مربوط به هر کدام از درس‌ها، یک ابزار پرسش و پاسخ ویژه برای این کار وجود دارد. شما می‌توانید در حین دوره و حتی پس از اتمام دوره، سوالات خودتان را در این بخش مطرح کنید و من در اسرع وقت به آنها پاسخ خواهم داد.

چه پیش‌نیازهایی برای شرکت در این دوره لازم است؟

برای درک مطالب این دوره، لازم است آشنایی نسبی با زبان VHDL و خود FPGA داشته باشید. همچنین تجربه کار با نرم‌افزارهای ویوادو و ISE را در حد ساخت پروژه، پیاده‌سازی و شبیه‌سازی آن داشته باشید.

آیا مبلغ این دوره آموزشی مناسب است؟

در این دوره آموزشی، شما با روش‌ها و تکنیک‌های بسیار کاربردی در زمینه طراحی و پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی آشنا می‌شوید. این روش‌ها و تکنیک‌ها، حاصل بیش از ۱۵ سال تجربه حرفه‌ای من در پیاده‌سازی موفق سیستم‌های پیشرفته دیجیتال است. به کمک این اطلاعات، شما سال‌ها در وقت و هزینه‌تان صرفه‌جویی می‌کنید و امکان دست‌یابی به یک شغل عالی با درآمد مناسب را در کم‌ترین زمان برای خود فراهم می‌کنید. این صرفه‌جویی در هزینه و زمان برای شما، ده‌ها برابر هزینه این دوره سود خواهد داشت.

برای مشاهده ویدئوها به چه ابزاری نیاز دارم؟

شما برای مشاهده ویدئوها نیاز به هیچ ابزاری ندارید. ویدئوها توسط پلیر موجود در سایت به بهترین نحو پخش می‌شوند. کیغیت نمایش ویدئوها بر مبنای سرعت اینترنت شما به صورت هوشمند تنظیم می‌شود. همچنین می‌توانید سرعت پخش ویدئوها را نیز در صورت تمایل تغییر دهید.

آیا این امکان وجود دارد که درس‌ها را به صورت یکجا دریافت کنم؟

خیر. شما به محض ثبت‌نام، به آموزش‌های ویدئویی مربوط به جلسه اول دسترسی خواهید داشت و سپس در فواصل مشخصی که در بخش دوره‌های شما قابل مشاهده است به محتوای آموزشی جلسات بعدی دسترسی خواهید داشت.

جلسه دوم، سه روز و جلسه سوم، هفت روز بعد از ثبت‌نام در اختیار شما قرار می‌گیرد. اما بعد از آن، هر هفته یک جلسه جدید در دسترس شما قرار می‌گیرد.

آیا امکان دانلود ویدئوها وجود دارد؟

خیر. در مورد دوره اینترفیس با FPGA امکان دانلود فایل‌های ویدئویی وجود ندارد و شما فقط از طریق سایت می‌توانید آموزش‌ها را مشاهده کنید. البته سروری که ویدئوها روی آن آپلود شده است در داخل کشور است و هزینه اینترنت آن نیز نیم‌بها محاسبه می‌شود.

در ضمن، پلیر ویدئوها نیز به صورت هوشمند، کیفیت ویدئوها را بر مبنای پهنای باند اینترنت شما تنظیم می‌کند تا به صورت روان و پیوسته بتوانید آموزش‌ها را مشاهده کنید.

تضمین ۱۰۰ درصدی بازگشت هزینه ثبت‌نام دقیقا چیست؟

بعد از ثبت‌نام در دوره و تا قبل از شروع جلسه چهارم، اگر سه جلسه اول را به طور کامل مشاهده کردید و به این نتیجه رسیدید که این دوره برای شما مفید نبوده و نمی‌تواند شما را به هدفتان برساند، بعد از درخواست شما، من تمام هزینه ثبت‌نام را بدون هیچ کم و کاستی به شما پس خواهم داد.

آیا هنوز در مورد این دوره سوال یا ابهامی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا با تلفن ۸۸۵۵۹۷۱۴-۰۲۱ تماس بگیرید.

برای سرمایه‌گذاری در این دوره، روی دکمه زیر کلیک کنید:

شرکت در دوره

دسترسی به تمام هدایا و تخفیف‌ها

تومان

۳,۷۹۷,۰۰۰ ۲,۴۶۷,۰۰۰

  • دسترسی دائمی به محتوای دوره
  • شروع دوره به محض ثبت‌نام
  • ۱۰ جلسه آموزش ویدئویی
  • دسترسی کامل به کدها و فایل پروژه‌ها
  • دو هدیه آموزشی به عنوان مکمل دوره
  • تخفیف شرکت در دوره پردازش سیگنال
  • تخفیف شرکت در دوره طراحی دیجیتال

پیشنهاد ویژه ثبت‌نام و مهلت استفاده از تخفیف ویژه دوره به زودی به پایان می‌رسد…

در این دوره، با نقشه راه پیاده‌سازی مدارات اینترفیسی که توسط مهندسان حرفه‌ای استفاده می‌شود آشنا می‌شوید و…

روش‌ها و تکنیک‌هایی را می‌آموزید که حاصل بیش از ۱۵ سال تجربه حرفه‌ای من در زمینه مدیریت و پیاده‌سازی سیستم‌های پیشرفته دیجیتال است.

روی لینک ثبت‌نام کلیک کنید و بعد از پر کردن یک فرم ساده، به جمع مهندسان حرفه‌ای در حوزه شغلی خود بپیوندید.

مشتاقانه منتظر حضور شما در این دوره هستم.

به امید دیدار،

احمد ثقفی

گروه مهندسی فراد اندیش، ۱۴۰۲

>