سلام دوستان
پایان نامه من در حوزه تشخیص شی متحرک هست که من با زبان verilog اونو پیاده سازی کردم و توی شبیه ساز isim تستش کردم و دقیقا با برنامه ای که توی متلب نوشته بودم تطابق داشت. بعدش یه ماژول uart برای برنامه اصلی نوشتم و الان میخوام با برنامه sscom یه سری بیت ورودی به fpga بدم و خروجی ها رو بگیریم. فایل ورودی من یک فایل .txt هست که شامل بیتهای پیکسل های فریمهای ورودیم میشه. ولی مشکل اینجاست که برنامه sscom فایل txt رو با موفقیت میفرسته به fpga ولی خروجی به من نشون نمیده. اینو هم بگم که uartای که نوشتم رو از سایت fpga4fun گرفتم و مختص برنامه من نیست.
نمیدونم مشکل baudrate هست یا کلاک برنامم. آیا کلاک بردم که ۱۰۰ مگ هست باید با کلاک uart یکی باشه؟ واقعا گیر کردم و فقط یه هفته برای ارائه اش به استادم زمان دارم اگه میشه کمکم کنید
سلام،
همونطور که خودتون هم گفتید، قاعدتا مشکل از ماجول سریال هست. استفاده از ماجولهای آماده رایگان برای انجام پروژه ایده خیلی خوبی نیست و بهتر است یا خودتان ماجول را پیادهسازی کنید یا از منبع معتبر تهیه کنید.
در مورد مشکل شما، بهتر است این ماجول را جداگانه تست کنید. یعنی فقط ماجول سریال را پیادهسازی کنید و از ابزاری مثل چیپ اسکوپ برای تست آن استفاده کنید.
موفق باشید.