انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

یادگیری همزمان FPGA و میکروکنترلر

2 ارسال‌
2 کاربران
0 Reactions
1,186 نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

من و دوستانم با این مشکل مواجه هستیم که هنوز به تسلط نسبی در میکروکنترلرها و زبان C نرسیدیم و از طرفی مشتاقیم برای یادگیری FPGA و VHDL. بعضی از افرادی که FPGA و VHDL کار کردن، هشدار میدادن که فراگیری همزمان VHDL و C در روند یادگیری و تسلط به VHDL مشکل ایجاد میکنه.

میخواستم با توجه به تجربه ای که در این زمینه دارید، در مورد این مشکل راهنمایی کنید. آیا همزمانی یادگیری زبان C و VHDL رو توصیه میکنید و مفید میدونید یا خیر؟️

ارسال‌شده : 10 اردیبهشت، 1396 11:36 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 108
Estimable Member Admin

از نظر من با توجه به اینکه این دو موضوع بسیار متفاوت هستند، تقدم و تاخری در یادگیری وجود ندارد و شما هر کدام را هر زمان که بخواهید می‌توانید شروع کنید. فقط باید به این نکته توجه کنید که حتما زمان کافی برای تمرین داشته باشید.

همانطور که قبلا هم در کانال اشاره کردم، تنها پیش‌نیاز شروع یادگیری FPGAها، آشنایی عمومی با مدارات منطقی است. منظور از آشنایی عمومی این است که شما با مفاهیمی مثل گیت‌های منطقی، مالتی‌پلکسرها، دیکدرها، فلیپ‌فلاپ‌ها و ... آشنا باشید. البته حتی این موارد ساده هم در این دوره یادآوری می‌شوند.

دو موضوع توصیف سخت‌افزار دیجیتال به کمک زبان VHDL و نوشتن یک نرم‌افزار به کمک زبان C کاملا متفاوت هستند. برای آشنایی بیشتر با تفاوت‌های موجود بین FPGAها و پردازنده‌ها می‌توانید #برنامه_ویدئویی۳ را در کانال تلگرام ببینید:

https://telegram.me/fpga0/58

برای آشنایی اولیه با زبان توصیف سخت‌افزاری VHDL هم می‌توانید برنامه ویدئویی زیر را ببینید:

آموزش زبان VHDL - قسمت اول

همچنین برای آشنایی با نحوه انتخاب تکنولوژی مناسب برای پیاده‌سازی یک پروژه، می‌توانید برنامه ویدئویی زیر را ببینید:

انتخاب تکنولوژی مناسب برای پیاده‌سازی یک پروژه

در این برنامه می‌آموزید، چطور از بین تکنولوژی‌هایی مثل AVR ،ARM ،DSP و FPGA، یکی را برای استفاده در یک پروژه خاص انتخاب کنید.

در آخر باز هم تاکید می‌کنم که مساله مهم در فرآیند یادگیری این است که شما زمان کافی را برای تمرین آنچه یاد می‌گیرید اختصاص دهید. بنابراین، اگر زمان مناسب در اختیار دارید، می‌توانید هر دو موضوع را با هم شروع کنید.

ارسال‌شده : 10 اردیبهشت، 1396 11:39 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>