ضمن عرض سلام خدمت جناب مهندس ثقفی
اولا اجازه میخوام بابت آموزش های ویدئویی با کیفیتی که بی چشمداشت در اختیار علاقه مندان قرار میدید تشکر کنم ، همینطور برای راه اندازی این انجمن و وقتی که برای پاسخگویی به سوالات میگذارید.
می خواستم خواهش کنم اگر ممکنه یک مقدار درباره کاربردهای نظامی fpga ، به غیر از پردازش سیگنال و رادار ، توضیح بفرمایید ؛ اینکه در پروژه های نظامی چه استفاده هایی از fpga در طراحی سیستم های کنترلی و اینترفیسی میشه یا منبعی که یک مقدار جزئی در این مورد توضیح داده باشه معرفی بفرمایید.
به نظرتون برای یه دانشجوی ارشد مخابرات سیستم ، موضوعات جدید برای انجام پروژه در این زمینه وجود داره یا خیر و اساسا برای کسی که در زمینه fpga تازه کار هم هست ، اینطور موضوعات رو توصیه میفرمایید یا نیاز به تسلط و تجربه عملی بیشتری هست؟
به غیر از کاربردهای نظامی ، اگر در زمینه موضوعات به روز و جدید برای پروژه ارشد ، که با fpga هم انجام بشه پیشنهادی بفرمایید ممنون می شوم.
مجددا از وقتی که میگذارید ممنونم
سلام، ممنون از شما.
در مورد کاربردهای نظامی به جز رادار، در سیستمهای سوناری، پردازش تصویر و کنترل حرکت بعضی از اجسام میتوان از این تکنولوژی استفاده کرد.
کتاب زیر برای اطلاع از بعضی از این کاربردها مفید است:
High Performance Embedded Computing Handbook
در مورد موضوعات پروژه کارشناسی ارشد، حتما موضوعات عالی وجود دارند ولی متاسفانه من نمینوانم در این زمینه نظر بدهم و بهتر است حتما با استاد راهنمایتان مشورت کنید.
اما این نکته را در نظر بگیرید که اصولا زمان شما برای انجام پروژه ارشد بسیار محدود است و انتخاب یک پروژه عملی در مورد FPGA ریسک نرسیدن به موعد ارائه پروژه را زیاد میکند. بنابراین اگر تسلط کافی به این حوزه ندارید من پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد آن فکر کنید و با احتیاط کامل موضوع را انتخاب کنید.
موفق باشید
بابت معرفی منبع و توضیحات و راهنمایی تون ممنونم ، در مورد برگزاری دوره ها به صورت آنلاین سوالی داشتم که اگر اجازه بفرمایید همینجا میپرسم ؛ ظاهرا بنا هست این دوره ها از دی ماه شروع بشن خواستم بپرسم آیا سرفصلها و مطالب ارائه شده در دوره های آنلاین با کلاس های حضوری یکی هست ؟
با تشکر
خواهش میکنم. بله کاملا یکسان است. البته ما در تلاشیم در همین فصل تابستان این دوره را شروع کنیم.
موفق باشید.