انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

نیازمند به راهنمایی در مورد fpga

3 ارسال‌
3 کاربران
0 Reactions
1,148 نمایش‌
(@karen)
ارسال‌: 4
Active Member
شروع کننده موضوع

با سلام ،مهندس خسته نباشید ،ببخشید من چند سوال خیلی مهم داشتم لطفا منو راهنمایی کنید
مهندس من فارغ التحصیل الکترونیک هستم و به برنامه نویسی میکرو مسلط هستم و به کار با پردازنده ها خیلی زیاد علاقه دارم با توجه به کنکور ارشد که شرکت کردم میتوانم یکی از دانشگاههای تهران الکترونیک دیجیتال قبول بشم ولی الان که انتخاب رشته کردم میگم ای کاش یه انتخاب دیگری میکردم چون میترسم نتونم کار خوبی داشته باشم،لطفا منو راهنمایی کنید واقعا اگه تو زمینه fpga کار کنم و زحمت بکشم مثلا ۲ سال، میتونم اینده شغلی مناسبی داشته باشم . مهندس عزیز واقعا کار واسه fpga خوبه …؟
و اینکه من که شهرستان هستم  میخاستم بپرسم من چگونه میتونم از این کلاسها استفاده کنم ….؟ شما نمیتونین این کلاسهارو فشرده کنین و خوابگاه تهیه کنین…؟ویا مجازی برگزار کنید ..؟         و اینکه اگه تصمیم قطعی بشود قصد دارم  حتما به محض امدن به تهران در کلاسهاتون شرکت کنم،لطفا منو راهنمایی کنید که تا زمان کلاسهای حضوری چگونه تو تابستون fpga رو شروع کنم و تا حدودی اشنایی پیدا کنم...؟به نظرتون یادگیری vhdl  یا verilog برای شروع مناسب است ...؟ کتابی یا منبعی لطفا بهم معرفی کنید ...
لطفا اگه میشود به ایمیلم پاسخ دهید….موفق و سلامت باشید

ارسال‌شده : 11 تیر، 1396 9:54 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 108
Estimable Member Admin

سلام،
مطمئن باشید اگر در هر کاری از جمله پیاده‌سازی با FPGA متبحر شوید و کار را درست یاد بگیرید در یافتن شغل هیچ مشکلی نخواهید داشت.
بنابراین دنبال چیزی که واقعا علاقه دارید برید و با تمام وجود برای یادگیری و افزایش تجربتون تلاش کنید.
کاربرد FPGA بسیار وسیعه و اگر چه در کارهای نظامی بسیار کاربرد داره ولی محدود به اون نیست. شرکت‌های فعال در این زمینه، عمدتا خصوصی هستن و نیاز به هیچ پارتی برای وارد شدن به اونها نیست.
اگر شما واقعا در کارتون مهارت داشته باشید، شغل مورد نظرتون رو به راحتی پیدا می‌کنید.
متاسفانه امکان برگزاری کلاس فشرده را نداریم ولی دوره آنلاین را به زودی راه‌اندازی خواهیم کرد.

برای شروع یادگیری و آشنایی با منابع موجود هم این دو پست را ببینید:

از کجا یادگیری FPGA رو شروع کنم؟

معرفی منابع یادگیری FPGA و VHDL

موفق باشید.

ارسال‌شده : 13 تیر، 1396 2:11 ق.ظ
(@yasserkhani)
ارسال‌: 1
New Member

سلام خسته نباشید
دانشجوی ارشد الکترونیک هستم و علاقه مند به یادگیری FPGA و شرکت در کلاس های شما
میخواستم منو راهنمایی کنید که برای موفق شدن در FPGA و اینکه به عنوان یک نیروی متبحر در این زمینه محسوب بشویم چه مهارت هایی رو باید بلد باشیم؟آیا فقط مهارت داشتن در زبان VHDL و verilog و نرم افزار های مربوطه میشه در این شغل کار کرد یا مهارت هایی مثل linux و ARM و درایور نویسی و... در کنار این ها باید یاد بگیریم؟؟؟
خیلی ممنون اگه منو راهنمایی کنید.

ارسال‌شده : 22 فروردین، 1398 11:30 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>