انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

میکروکنترلر یاد بگیرم یا FPGA؟

2 ارسال‌
2 کاربران
0 Reactions
1,504 نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع
 

من در حال یادگیری میکروام و یکم سردرگمم که تمرکزمو بزارم رو کدوم. بعداز یادگیری اونا آیا FPGA یاد بگیرم؟؟ اصلا بازارش چجوریه؟؟ کجا میشه برا کار تبلیغش کرد؟؟ چجوری میشه رفت تو بازارش؟؟ میکروها رو میشه با خیلی روشها درآمدزایی کرد ولی این یکی یکم گیج کنندس چون زبان پروگرام کردنشم فرق داره.

 
ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 9:56 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 108
Estimable Member Admin
 

همونطور که در برنامه FPGA چیست در کانال تلگرام توضیح دادم، داستان FPGA با میکرو کاملا متفاوته. در کار با میکروها شما برای یک CPU "برنامه‌نویسی" می‌کنید ولی در کار با FPGA شما از ابتدا یک سخت‌افزار جدید طراحی می‌کنید.

https://telegram.me/fpga0/45

https://telegram.me/fpga0/49

با توجه به خصوصیات ویژه‌ای که FPGAها دارند، حوزه کاربردشون بسیار وسیع هست که در برنامه_ویدئویی۵ به اونها اشاره کردم.

https://telegram.me/fpga0/64

شما اگر علاقمند باشید، میتوانید حتی هر دو زمینه را با هم پیش ببرید چون همونطور که گفتم این دو موضوع ارتباطی با هم ندارند.

در مورد بازار کار FPGA هم در ایران در برنامه_ویدئویی۵ کانال توضیحات زیادی دادم، اما باز هم اینجا به شما میگم که در صورتیکه به این حوزه کمی مسلط بشید به راحتی میتوانید شغل مناسبی پیدا کنید و اگر در این حوزه کاملا متبحر بشید میتوانید انتظار شغلی با درآمد بسیار بالا داشته باشید.

در حال حاضر، شرکت‌های بسیار زیادی در زمینه‌هایی که نیاز به طراح و پیاده‌ساز FPGA دارند وجود دارند که به شدت به دنبال نیروهای متبحر در زمینه کار با FPGA هستند و نکته مهم این هست که معمولا به سختی می‌توانند نیروی مناسب رو پیدا کنند!!

 
ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 9:57 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>