انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

از کجا یادگیری FPGA رو شروع کنم؟

4 ارسال‌
2 کاربران
0 Reactions
1,782 نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

من به دنبال یادگیری FPGA هستم. یک سوال خدمت شما دارم. برای شروع دقیقا چه چیزی رو باید یاد گرفت چون من عناوین مختلفی با نام کلاس آموزش FPGA دیدم و نمیدانم باید ابتدا کدام را دنبال کنم
من ارشد مخابرات سیستم دانشگاه شیراز بودم و قصد دارم با این تخصص وارد بازار کار شوم. آیا این تخصص برای خانمها نیز بازار کار دارد؟

ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 9:48 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 107
Estimable Member Admin

در مورد سوال آخرتون باید بگم که بله، بسیاری از همکاران من در طول ۱۰ سال گذشته خانم‌ها بودند که هم در زمینه مخابرات و هم در زمینه طراحی دیجیتال فعالیت داشتند. افرادی که زمینه مخابراتی یا پردازش سیگنال دارند معمولا اگر خوب به بحث پیاده سازی مسلط شوند میتوانند در این حوزه بسیار موفق‌تر عمل کنند چون بیشتر کاربردهای جدی FPGA در پیاده‌سازی الگوریتم‌های پردازش سیگنال و از جمله مخابرات است.

در مورد ملزومات شروع در برنامه_صوتی۲ در کانال تلگرام به طور مفصل توضیح دادم که میتونید از لینک زیر به اون دسترسی داشته باشید:

https://telegram.me/fpga0/48

به طور خلاصه شما باید با یکی از زبان‌های توصیف سخت‌افزاری مثل VHDL یا Verilog آشنا شوید. همچنین با نرم‌افزار مخصوص پیاده‌سازی که برای FPGAهای شرکت Xilinx این نرم‌افزار ISE نام دارد. در نهایت باید با ساختار FPGA و نحوه به کارگیری منابع موجود در آن هم آشنا شوید.

ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 9:51 ب.ظ
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

من مطالب داخل سایتتون رو دنبال میکنم. میخواستم بدونم نیازه دوره مقدماتی رو بیام یا بهتره دوره پردازش سیگنال با FPGA رو بیام؟

ارسال‌شده : 11 اردیبهشت، 1396 12:17 ق.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 107
Estimable Member Admin

در حال حاضر، دو دوره حضوری در آموزشگاه فراد اندیش برگزار می‌شود. در مورد این دوره‌ها لطفا به نکات زیر توجه کنید:

دوره جامع طراحی دیجیتال با FPGA یک دوره مقدماتی نیست؛ بلکه یک دوره آموزشی کامل است که از پایه، تمام موارد لازم برای پیاده‌سازی انواع مدارات دیجیتال را در آن می‌آموزید. پیش‌نیاز این دوره، فقط آشنایی عمومی با مدارات منطقی است.

دوره جامع پردازش سیگنال با FPGA یک دوره تکمیلی برای یادگیری مهارت پیاده‌سازی الگوریتم‌های پردازش سیگنال با FPGA است. پیش‌نیاز این دوره، آشنایی نسبی با زبان VHDL و FPGA است.

اگر شما آشنایی نسبی با زبان VHDL و خود FPGA دارید، شرکت در دوره جامع پردازش سیگنال با FPGA می‌تواند یک قدم بسیار بزرگ برای تحول در تحصیل و شغل شما باشد.

اگر با FPGA آشنا نیستید، در دوره جامع طراحی دیجیتال با FPGA می‌توانید به طور کامل با روش‌های حرفه‌ای کدنویسی به زبان VHDL و همچنین نحوه اصولی استفاده از منابع دیجیتالی FPGA آشنا شوید.

مهارت‌هایی که در هر دو دوره می‌آموزید، برگرفته از تجربه حرفه‌ای من در طراحی و ساخت سیستم‌های پیشرفته پردازش سیگنال با FPGA است.

ارسال‌شده : 11 اردیبهشت، 1396 12:19 ق.ظ
به اشتراک بگذارید:
>