سلام به اساتید محترم
من با استفاده از microblaze یه برنامه برنامه به زبان سی نوشتم و با VHDL یه سخت افزار طراحی کردم حالا مشکل اینجاست می خوام برنامه روی حافظه دائم بریزم تا با قطع برق برنامه از دست نره؟.دوستان اگه ممکنه کمکم کنید ترجیحا اگه آموزش تصویری باشه بهتره.
به روشی که در جلسه ششم طراحی دیجیتال هست انجام دادی؟
از استاد خواهشمندم اگر مساله بالا با روشی که در طراحی دیجیتال فرمودید حل نمیشه. پاسخ رو به این سوال بدید لطفا"
آقا میلاد اگر روشی پیدا کردید به من هم بگید خیلی ممنون میشم این مشکل من هم هست
سلام،
برای این کار در نرمافزار SDK گزینه Program FPGA را از منوی Xilinx Tools انتخاب کنید.
سپس در پنجرهای که باز میشود، در بخش Software Configuration روی عبارت bootloop کلیک کنید و از لیستی که ظاهر میشود فایل elf مربوط به اپلیکیشن خودتان را انتخاب کنید.
بعد گزینه Program را انتخاب کنید. در این حالت، فایل جدیدی ساخته میشود به اسم download.bit که در آن هم محتوای سختافزار شما است و هم برنامهای که برای میکروبلیز نوشتهاید.
اگر این فایل را تبدیل به mcs کنید و در فلش رایت کنید، خواسته شما برآورده میشود.
موفق باشید.
استاد خیلی ممنون. لطف کردید
جناب مهندس ثقفی ممنونم . کمک خیلی بزرگی کردید.تشکر....................................
جناب مهندس ثقفی سلام..
روش که گفتید برای پروگرام زمانی هست که بخوایم برانه روی بلوک رم FPGA باشه اگه بخوام برنامه روی رم خارجی اجرا بشه نحوه پروگرام به چه شکلی هست ؟؟؟؟خیلی وقت روی این کار گذاشتم ولی موفق به انجانمش نشدم
دوستان برنامه از طریق بوت لودر روی sram لود نمیشه دوستان روش دیگه ی برای پروگرام روی حافظه دائمی دارید که برنامه روی sram لود شه؟
سلام.من توستم برنامه که روی sram ذخیره شده بود روی آیسی فلش ذخیره و ار طریق بوت لودر اونو اجرا کنم به دلیل کمبود آموزش خودم تصمیم گرفتم آموزش ویدیوی رو برای همه به اشتراک بزارم .امیداوارم کمک کوچکی به دوستانم کرده باشم.
https://www.eca.ir/forums/thread85357.html#post705048