انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

متلب و ise

5 ارسال‌
5 کاربران
0 Reactions
1,759 نمایش‌
(@akbarzadeh4)
ارسال‌: 2
Active Member
شروع کننده موضوع

لطفا در مورد بسته system generator ونحوه فعالسازی آن در ise توضیح بدهید

ارسال‌شده : 9 خرداد، 1396 7:18 ب.ظ
(@amin9406)
ارسال‌: 3
New Member Customer

ابتدا با یک سرچ ساده در سایت xilinx مطمئن شوید که ورژنهای ISE و MATLAB نصب شده همخوانی داشته باشند.

سپس بعد از نصب هر دو برنامه نرم افزار system generator MATLAB configuration را که به همراه برنامه ISE نصب گردیده و در پوشه نصبی این نرم افزار وجود دارد را اجرا کنید

اگر ورژنها همخوانی داشته باشند در صفحه باز شده اطلاعات نرم افزار MATLAB نصب شده را نمایش میدهد و شما با فعال کردن تیک آن و کلیک بر روی گزینه Apply مراحل configuration را انجام میدهید.

سپس میتوانید با اجرای سیمولینک MATLAB به بخش system generator دسترسی داشته باشید

ارسال‌شده : 16 خرداد، 1396 3:25 ب.ظ
(@hasan_karsedighi)
ارسال‌: 13
Active Member

در تکمیل صحبت های دوستان برای یادگیری system generator هم می تونین از آموزش هایی که در مسیر C:Xilinx14.7ISE_DSISEsysgenexamplesgetting_started_training قرار گرفته استفاده کنید

من خودم از این آموزش ها برای یادگیری sysgen استفاده کردم

این مثال ها شما رو راه میندازه و حرفه ای شدن تو این زمینه نیاز به تمرین داره

ارسال‌شده : 16 خرداد، 1396 8:16 ب.ظ
(@javadvahdati)
ارسال‌: 2
New Member Customer

سلام. من مشکل کانفیگور system generator بر روی matlab 2017b رو دارم. به این صورت که موقع اجرای کانفیگوریشن نرم افزار متلب رو میشناسه و تایید میکنه که باید نسخه ی sysgen بتای موجود در زایلینکس در مسیر متلب جایگزین بشه this will change the defult version of system generator in your matlab path to IDS 14.7 اینو اوکی می کنم اما بعدش ارور میده

ارسال‌شده : 7 خرداد، 1397 11:54 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 107
Estimable Member Admin

سلام،

متاسفانه هر نسخه از نرم‌افزار متلب با نرم‌افزار ISE قابل ارتباط نیست. ما نسخه ۲۰۱۲b را امتحان کردیم و کار می‌کند.

موفق باشید.

ارسال‌شده : 9 خرداد، 1397 3:14 ق.ظ
به اشتراک بگذارید:
>