انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

بلوک DCM

4 ارسال‌
4 کاربران
0 Reactions
1,350 نمایش‌
 rbm
(@rbm)
ارسال‌: 21
Eminent Member Customer
شروع کننده موضوع

با سلام

در پروژه ای نیاز است فرکانس کلاک ورودی که ۱۰۰MHzاست را به ۳۴۰ MHzافزایش دهیم.ایا باتوجه به اینکه فرکانس تا حدودی بالاست. افزایش فرکانس داخل fpga ملاحضات خاصی نیاز دارد ؟ایادرعملکرد fpgaدر محیط های که نویز بیشتر بوده.تاثیری میگذارد.

باتشکر

ارسال‌شده : 21 مرداد، 1396 1:23 ق.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 107
Estimable Member Admin

سلام،

اگر کدی که شما برای این پروژه نوشته‌اید امکان کار با این کلاک را دارد، مشکلی دیگری وجود ندارد.

موفق باشید.

ارسال‌شده : 23 مرداد، 1396 10:23 ب.ظ
(@sajjad-kashkouie)
ارسال‌: 2
New Member Customer

سلام.
من یک کد نوشتم.در ورودی طرحم از بلوک DCM استفاده کردم و خروجی اون رو به عنوان کلاک ورودی کدم استفاده کردم.داخل شرط لبه بالارونده کلاک یک کانتر نوشتم.الان مشکلم اینه که خروجی DCM چند کلاک طول میکشه تا valid بشه و تا قبل از اون کانترم در حال شمارش هست.اما طبیعتا مقادیرش معتبر نیست.من میخوام همه کدم بعد از معتبر شدن کلاک اجرا بشه.راه حل اصولی این موضوع چیه؟آیا باید همه کدم رو درون یک شرط بیارم که شرطش با clock_valid کار کنه؟این باعث افت سرعت مدارم نمیشه؟

ارسال‌شده : 4 خرداد، 1398 5:17 ب.ظ
(@hamidrezar)
ارسال‌: 1
New Member

باعرض  سلام و خدا قوت خدمت مهندس ثقفی  من در نرم افزار ‌‌‌‌‌ise با اسپارتان ۶ وقتی از بلوک dcm استفاده میکنم یعنی حتی یک ماژول مجزا هم برای اون قرار میدم ، توی map شدن با ارور مواجه میشم هر کار هم کردم نتونستم اون ارور رو برطرف کنم .قبلاً هم از این آیدی کور استفاده کردم و مشکلی نداشتم اما الان مشکل دارم . به نظرتون چکار باید کنم  

ارسال‌شده : 24 اسفند، 1399 5:22 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>