انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

با Spartan3 شروع کنم یا Spartan6؟

2 ارسال‌
2 کاربران
0 Reactions
751 نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

سوالی که من داشتم اینه که برای شروع به کار عملی پیشنهاد میکنید با Spartan3 شروع بکنیم یا Spartan6؟ اگر از Spartan6 شروع بکنیم کجا به مشکل برمیخوریم؟ با توجه به اینکه منابع Spartan3 و Spartan6 متفاوت هستند، آیا اگر بعدش بخوایم بریم سراغ Spartan6 باید یه سری چیزها رو از اول یاد بگیریم یا Spartan6 فقط توسعه یافته Spartan3 هستش؟

ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 9:59 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 107
Estimable Member Admin

من پیشنهادم این هست که با همون Spartan6 شروع کنید. مشکلی هم برای استفاده احتمالی شما از Spartan3 در آینده پیش نمیاد. چون Spartan6 جزء FPGAهای مدرن شرکت Xilinx هست و اگه الان هم تو سایتشون برید میبینید که در موردش تبلیغ میشه ولی Spartan3 از دید شرکت Xilinx‌ تقریبا منسوخه.

البته خود من هنوز هم در بعضی پروژه‌ها از Spartan3 استفاده میکنم. ولی شما اگه با Spartan6 کار کنید با Spartan3 مشکلی نخواهید داشت. شاید براتون جالب باشه بدونید من کار حرفه‌ایم را با Virtex4 شروع کردم.

در نهایت به این نکته توجه داشته باشید که منطق کاربری تمام FPGAها شبیه به هم هست و اونچه متفاوت است، نوع و مقدار منابع دیجیتالی موجود در آنهاست که برای فردی که به یکی از FPGAها مسلط باشه، استفاده از یک FPGA جدید مشکلی چندانی نخواهد داشت.

برای آشنایی بیشتر با FPGAهای شرکت Xilinx، برنامه_ویدئویی۴ را ببینید:

https://telegram.me/fpga0/60

ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 10:00 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>