انجمن گفتگوی فراد اندیش

به اشتراک بگذارید:
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

استفاده از FPGAهای شرکت Altera به جای Xilinx

3 ارسال‌
3 کاربران
0 Reactions
1,323 نمایش‌
(@ahmadmember)
ارسال‌: 25
Trusted Member Customer
شروع کننده موضوع

من دو سوال از خدمتتان داشتم:

سوال ۱: آیا بهتر نیست به جای کار با Xilinx و درگیر شدن با دو نرم افزار ISE و Vivado، برای خانواده های مختلف FPGA، یادگیری را با Altera شروع کنیم که برای تمام خانواده های FPGAهایش از یک نرم افزار Quartus استفاده می کند؟

سوال ۲: آیا در بین Altera و Xilinx، برتری خاصی در محصولات یکی نسبت به دیگری وجود دارد؟ مثلا از لحاظ ظرفیت سخت افزاری یا فرکانس کلاک یا هزینه یا امکانات نرم افزاری یا دیگر امکانات.

ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 11:31 ب.ظ
(@ahmadsaghafi)
ارسال‌: 107
Estimable Member Admin

در مورد سوال اول باید بگم، موضوع نرم‌افزار در مقایسه با کارها و وظایف دیگری که شما به عنوان یک پیاده‌ساز دیجیتال دارید دارای اهمیت بسیار کمتری هست و بنابراین، وجود دو نرم‌افزار، استدلال خوبی برای انتخاب یک شرکت نیست. از طرف دیگر، یادگیری هر کدام از این نرم‌افزارها برای فردی که به یکی از آنها مسلط هست کار بسیار ساده است.

به این نکته هم توجه کنید که در حال حاضر، بیشتر شرکت‌ها هنوز از نرم‌افزار ISE استفاده می‌کنند و بنابراین، تسلط به این نرم‌افزار برای اینکه بتوانید به راحتی در محیط کار حرفه‌ای قرار بگیرید ضروری است.

برنامه ویدئویی آشنایی با نرم‌افزار ISE را از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

آشنایی با نرم‌افزار ISE Design Suite

در مورد سوال دوم باید گفت تقریبا هر نوع کاری را که با FPGAهای یکی از این شرکت‌ها می‌توان انجام داد، با FPGAهای شرکت دیگر هم می‌توان انجام داد. بنابراین از این لحاظ خیلی اختلافی وجود ندارد. اما در عمل، در بیشتر شرکت‌های داخلی، تا آنجایی که من تجربه کرده‌ام، از FPGAهای شرکت Xilinx استفاده می‌شود و بنابراین، ترجیح شخص من این است که بیشتر روی محصولات این شرکت سرمایه‌گذاری کنم.

چند آمار دیگر هم در سایت‌های خارجی وجود دارند که همگی حاکی از این واقعیت هستند که شرکت Xilinx بیشترین فروش را در بین تمام شرکت‌های این حوزه دارد.

برای آشنایی با محصولات دو شرکت Xilinx و Altera می‌توانید برنامه_ویدئویی۴ را در کانال تلگرام ببینید:

https://telegram.me/fpga0/60

ارسال‌شده : 5 اردیبهشت، 1396 11:33 ب.ظ
(@akrajaei)
ارسال‌: 5
Active Member

به دلیل قیمت گمتر و وجود فلش داخلی در Max10 ، قراره ک در پروژه های بعدی از Max10 استفاده کنیم.

ارسال‌شده : 13 تیر، 1398 11:32 ب.ظ
به اشتراک بگذارید:
>